Asylkaoset
HADE INGEN MAN: Frustrerade män försökte tränga sig in hos ensamstående invandrarkvinna på Bert Karlssons asylboende i Nora, Kramfors, för att våldta henne.

Invandrarkvinna hade ingen man – då försökte asylpöbel våldta henne

Publicerad 27 november 2015 kl 20.39

Inrikes. Trettio män försökte att tränga sig in i hos en asylsökande kvinna på ett asylboende i Nora i Kramfors kommun och våldta henne då de menade att hon "begår en brottslig handling" eftersom hon är ensamstående och inte har någon man, skriver Allehanda.
– Alla bråk och hot på asylboenden i området tar upp mycket av våra resurser, säger Kenneth Magnusson på polisen i Kramfors till tidningen.

Gilla artikeln på Facebook

Männen lyckades dock inte bryta sig in i hennes låsta rum och personalen på asylboendet tillkallade polis.

Allehanda skriver att polisen uppger att bakgrunden till händelsen är att "männen anser att den ensamstående kvinnan begår en brottslig handling då hon uppehåller sig i Sverige utan man och ska därför straffas".

Överskott av unga män leder till våldsamt samhälle

Kvinnans tonåriga son ska också ha hotats till livet. Händelsen rubriceras som olaga hot. 

På asylboendet, som tidigare var bostäder för svenska pensionärer, bor det 160 asylsökare. Boendet drivs av Bert Karlsson. 

Kommunen uppgav i ett uttalande förra veckan att läget i Kramfors är ansträngt. Händelsen på asylboendet utspelade sig i onsdags vid 22-tiden.

Snart större andel män bland unga i Sverige än i Kina


Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0