Janouch arrangerar demonstration mot ansvarslös invandring och maktmissbruk

Publicerad 13 december 2018 kl 17.11

Inrikes. I helgen arrangerar Katerina Janouch ytterligare en demonstration i Stockholm. Den här gången riktar man sig mot ansvarslös invandringspolitik och FN:s migrationspakt, men även mot maktmissbruket bland svenska politiker.

Gilla artikeln på Facebook

"Politikerna spottar oss i ansiktet och jag kan förstå dem som ogillar banderoller med texten 'folkförrädare' för orden kan påminna om andra historiska tider, men faktiskt är detta exakt vad politikerna sysslar med. Tyvärr. Hur ska det annars sägas?", skriver om hon på sin blogg om demonstrationen.

Den senaste helgerna har flera protestaktioner arrangerats i Sverige mot FN:s globala migrationspakt, som nu skrivits under.

Även den planerade demonstrationen nu på söndag kommer bland annat riktas sig mot detta avtal, som Janouch menar har skrivits under på ett ogiltigt sätt och utan förankring hos folket.

Katerina Janouch framhäver att Sverige på bara några få år och "främst efter massinvandringen av män från utomeuropeiska länder" har förvandlats från ett väl fungerande land till "en dysfunktionell dystopi".

Enligt henne kommer det komma ytterligare 300.000 anhöriginvandrare de närmaste åren, trots att det inte finns någon plan för att hantera en sådan anstormning.

Och hon uppmanar alla människor, oavsett politisk åsikt, att komma till manifestationen i Stockholm om några dagar.

Enligt författarinnan borde både höger och vänster ha ett intresse av att tillsammans kämpa mot "skrupelfri globalism" och EU:s och FN:s "storhetsvansinne". Hon betonar vikten av att stå enade mot maktens "arroganta elit" och inte splittras genom att gå emot varandra.

– Nej, vi behöver inte tjafsa inbördes, borgerliga mot andra borgerliga, konservativa mot sina fränder, vänster mot vänster och alla grupper mot varandra! Folket bör hålla ihop, för det är alla vi som drabbas oavsett vad vi tror på, det är vi som får ta smällarna och konsekvenserna av politikernas galna lekar med våra pengar, med landets resurser, med människors liv och hälsa, säger hon.

Vidare påpekar hon att vem som helst kan bli våldtagen oavsett vad personen röstar på. Inte heller spelar politisk tillhörighet någon roll när man inte får plats på förlossningen eller när ens barn blir knivrånad på jacka och mobil, eller när "din gamla mormor ligger nerbajsad och gråter i ångest för att ingen tar hand om henne", skriver hon.

Janouch påpekar att hon egentligen inte har någon politisk agenda, förutom att hon vill se ett "rättvist, vettigt och demokratiskt" Sverige.

Demonstrationen äger rum på söndag den 16/12 klockan 15.15 på Mynttorget utanför riksdagen i Stockholm.


"Mest osmakliga jag sett." Medelålders kvinnor i tårdrypande dokumentär om vuxna afghanska "barnen".0 Plus

Flyktingar med asyl i EU "flyr" till Sverige. "När de berättade om bidragsnivåerna förstod jag att jag hamnat på helt fel ställe".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Miljoner Hongkongbor ska erbjudas brittiskt medborgarskap

Boris Johnson öppnar för massivt kinesinflöde. "Vi ska omedelbart gå vidare för att de ska få den här möjligheten."0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0