Foto: Milton CJ/Flickr/Cc-By-Nc-Nd

Kungens släkting säljer DNA-prov

Publicerad 14 februari 2012 kl 16.26

Inrikes.Misstänker du att du är släkt med kungahuset? Nu erbjuder kungens syssling Jan Bernadotte alla som vill att göra ett DNA-prov för att få reda på sina kungliga anor.

Gilla artikeln på Facebook

För 7 495 kronor kan vem som helst undersöka sina släktband till Bernadotteätten. Jan Bernadotte säger till Aftonbladet att det redan finns ett 40-tal personer som vill testa sig.

Ofta handlar skrönorna om släktband till kungahuset om påstådda affärer som kvinnor ska ha haft med Karl XV, som blev svensk kung 1859.

Jan Bernadotte och hans kompanjon Mats Falk kom på idén att bilda ett bolag under 2010. Tanken är att de som visar sig vara släkt med kungen ska få bli medlemmar i en sluten förening och få ett diplom.

– Det är en exklusiv förening som kommer heta ”Familjen Bernadotte”, säger Mats Falk till Aftonbladet.


Isolering från kvinnor ny strategi mot falska anmälningar. Män i finansbranschen undviker affärsluncher, möten i enrum, vägrar sitta bredvid kvinnliga kollegor på flyget och bokar hotellrum på olika våningar.0 Plus

Höll gränsen i 40.000 år. Det visar ny forskning om européernas historia.0 Plus

Nyheter från förstasidan

HBTQ-jurister tar strid med Alternativ för Sverige

Högerparti kräver skadestånd för valsabotage. Specialister på sexuella avvikelser kallas in för att försvara vänsteraktivisterna.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.