Det utsatta gamla miljonprogrammet i Brickebacken i Örebro.
Faksimil Google Maps

Kvinna gripen för knivmord i Örebro

Publicerad 28 juni 2013 kl 17.20

Inrikes.En kvinna har gripits misstänkt för att ha mördat en 64-årig man i Örebro under torsdagen, rapporterar flera medier. Under torsdagen och natten mot fredagen mördades tre personer runt om i Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

64-åringen höggs med kniv vid 21-tiden i ett flerfamiljshus vid Brickebacken i Örebro under gårdagen och avled senare på sjukhus. Under natten arbetade polisen på att lösa fallet och vid lunchtid under fredagen kunde en man gripas misstänkt för mordet.

Den misstänkte mördaren och den mördade uppges vara "bekanta" med varandra och ingendera är kända av polisen sedan tidigare.

Mordet i Örebro var ett av tre mord runt om i Sverige under torsdagen och natten mot fredagen. I Stockholm höggs en man ihjäl i tunnelbanan på Rådmansgatan och i Borås hittades en ung man död i ett parkeringshus och polisen misstänker att han mördades.

Artikeln uppdaterad och rättad m.a.p. den gripnes kön.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Feministerna lockar barn med gratis medlemsskap. Småglin ska möjliggöra fortsatt skattefinansierad kamp mot "rasism".0 Plus

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Har bara krav och inga skyldigheter. Kan invandrarnas relation till Sverige verkligen upprätthållas i längden, undrar Jan Tullberg.0 

Mer från Inrikes

Vetenskap

Så såg svenskarna ut för 8.000 år sedan. Återskapas med hjälp av skallar och DNA.0 

Kultur

Abortaktivistens bild upprör. "Så där håller man inte ett spädbarn."0 

"Jag kallar det PK": Ulf Brunnberg rasar mot nya Saltkråkan. Skådisarnas bråk om nyinspelningen.0