Man tog promenad i Sandviken – knivhöggs flera gånger

Publicerad 22 juli 2019 kl 13.08

Inrikes. En man i 40-årsåldern attackerades med flera knivhugg när han promenerade i Sandviken sent på söndagskvällen. Polisen ser inget motiv till attacken.

Gilla artikeln på Facebook

Det var vid 23.15-tiden på söndagskvällen som en man i 40-årsåldern blev överfallen av två maskerade gärningsmän i Sandviken.

Männen var beväpnade med stickvapen och angrep mannen när han promenerade genom en tunnel under Västerleden i Björksätra.

Anhöriga till 40-åringen fanns i närheten och bevittnade händelsen. Gärningsmännen flydde sedan från platsen till fots.

”Den 40-årige mannen fick flera sticksår på kroppen” skriver polisen i sin händelserapport men trots det bedöms skadorna inte som livshotande.

Det är fortfarande oklart om anledningen till överfallet. En utredningsgrupp kommer att hålla fler förhör och söka vittnen till händelsen. Nya förhör ska också hållas med målsägaren.

Mannen är av utländsk bakgrund och behöver tolk, enligt Aftonbladet. Ingenting i nuläget tyder dock på att det handlar om ett ”hatbrott”. Den som vet något om händelsen uppmanas kontakta polisen på 114 14.

Brottet rubricerades som grov misshandel.


"Enda sättet att stoppa rasismen." Välj: "Invänta er död" eller begå självmord.0 Plus

Bland varsomhelstare och någonstansare. Joakim Andersen om den globala klassens lågintensiva krig mot sina undersåtar.0 Plus

Vansinneskörningen i Malmö

Körde sin Mercedes rakt in i parkerade bilar under vansinnesfärd. Mammans ben var "söndertrasat" när den 21-årige bidragstagaren valde att avvika i riktning mot Rosengård.0 Plus

Ekonominyheter

Klarnas kreditförluster fördubblade när fler än någonsin söker skuldsanering

Inkassojättens kundförluster 1,2 miljarder.. "Det finns ett stort behov" av att slippa betala i Sverige nu, enligt Kronofogden.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0