från_vår_stund_i_Sverige

Mångkulturell bypolitik underkänns av Expressen

Publicerad 6 januari 2012 kl 15.12

Inrikes.Etablissemangspolitiker i avfolkningskommuner över hela landet har jobbat hårt på att ersätta utflyttade svenskar med inflyttade afrikaner och araber. Men deras ekonomiska kalkyler håller inte, hävdar Expressen.

Gilla artikeln på Facebook

Dagens ledarstick i Bonnertidningen Expressen vore inte särskilt uppseendeväckande, om det inte stod i en tidning som varit en av massinvandringens ivrigaste förespråkare.

I kommuner över hela landet hör man att det är "invandrarna som ska rädda avfolkningsorterna". Svenskarna får jobb på flyktingförläggningarna. Och när dessa går i pension får invandrarna jobb på ålderdomshemmet. Dessa visioner hörs enligt Expressen "från Ales stenar till norra Lappland".

- LRF och hushållningssällskapet håller seminarier på temat "Invandring en möjlighet för landsbygden".

- Jordbruksverket har beställt en rapport om hur arbetslösa invandrare i Stockholms förorter kan "fylla luckorna" i Dalarna.

- Vid mässan Emigratiebeurs (emigrantbörsen) i Utrecht i februari kommer ca. 100 svenska kommuner att ställa ut, för att locka villrådiga migranter till Sverige. "Jobb finns ju inte, men tomma ytor är det gott om."

Med sådana resor och sådana möten sysselsätter sig de kommunala företrädarna. Och Expressen noterar att kommunalmännen kunnat bespara sig både pengarna och den upphetsning de visar över invandringens välsignelse för landsbygden. Invandrarna flyttar ändå till storstäderna så snart som de får råd.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Nyheter från förstasidan

SD drar ifrån M

Ökar tydligt i ny mätning. Har nu ett försprång på över 4 procentenheter över M.0 

Ekonominyheter

Prognos: Bostadsbyggandet på fortsatt låga nivåer

Tecken på en liten vändning.. "Men vi är långt ifrån de nivåer som behövs."0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Alla känner igen sig i händelsen på Gröna Lund. I kollektivtrafik, badhus, skolor och bibliotek väntas svenskar acceptera dominansbeteende som något naturligt.0