Pressbild

Modern relation spräckte finans­familjens äktenskap

Publicerad 3 juni 2012 kl 21.11

Politik.Äktenskapet mellan arvtagarna till två av Storbritanniens mest inflytelserika finansfamiljer är över. Ben Goldsmith lämnar nu sin fru Kate, född Rothchild, efter att ha upptäckt att hustrun hade en relation med den afroamerikanske hiphopartisten Jay Electronica.

Gilla artikeln på Facebook

Det såg ut att bli en perfekt union mellan två av den globala storfinansens mest inflytelserika familjer. Han var son till en mångmiljadär och hon var en prominent arvtagerska inom den infytelserika Rothchildfamiljen.

Men nu har Ben Goldsmith tvingats ta ut skilsmässa från sin fru Kate, sedan det visat sig att den 30-åriga trebarnsmamman och musikproducenten har inlett en passionerad kärleksaffär med en afroamerikansk rapsångare vid namn Jay Electronica.

Det är den brittiska kvalitetstidningen Daily Mail som berättar om hur paret går skilda vägar, sedan Ben Goldsmith kommit på sin fru med att skicka snuskiga textmeddelanden till den New Orleans-födde hiphoparen.

Enligt Daily Mail gick det vilt till när Ben Goldsmith konfronterade sin fru med meddelandena som han hittat i hennes telefon. Bland annat ska han ha slagit henne i ansiktet och kastat en leksak på henne, varpå han tog barnen och körde dem till skolan. Kate ska därefter ha ringt polisen och anmält Ben för hustrumisshandel.

Igår natt bekräftade en talesman för Londonpolisen till Daily Mail att man hade varit på den aktuella adressen och gripit en man för misshandel. Ben Goldsmith ska dock ha blivit släppt efter att ha förhörts på den lokala polisstationen.

Electronica, 36, är en av de artister som Kates skivbolag Round Table har signerat. Han är född och uppvuxen i Magnolia Projects i New Orleans, Louisiana, som enligt Daily Mail är ett område präglat av våld och tung kriminalitet. Sedan 2004 har Jay Electronica gjort sig känd för sina kontroversiella och ofta snuskiga texter.

Kate å sin sida ärvde 18?miljoner brittiska pund när hennes far, bankiren Amschel Rothschild, hängde sig på ett hotell i Paris 1996. Enligt Daily Mail ska hennes affär med Jay Electronica, som är småbarnsfar och vars verkliga namn är Timothy Elpadaro Thedford, ha pågått i runt ett år.


Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake. Tusentals samlades för att hitta varelsen som ger ifrån sig lätet.0 Plus

Installerade övervakningskamera. Den skräckinjagande "mannen med ljuset" visade sig vara verklig.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Demonstration mot vaccin och coronaåtgärder i Stockholm

Ca 400 personer på plats. Polisen planerar att upplösa demonstrationen på Medborgarplatsen i Stockholm 0 

Ekonominyheter

Konkurserna fortsätter att minska kraftigt

Hålla stängt lönsamt när stödpaketen rullar in.. I Stockholm minskar konkurserna med 15,6 procent sedan samma månad förra året.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.