MP-politiker polisanmäler partikamrater

Publicerad 28 februari 2013 kl 15.44

Inrikes.Det är uppretade känslor inom Miljöpartiet i Haninge. Partiets lokala gruppledare, Anna Ragnar, kommer att polisanmäla två partikamrater som anklagat henne för att vara islamofob och rasist.

Gilla artikeln på Facebook

Anna Ragnar skriver i ett inlägg på Haninge kommunlednings blogg att hon är utsatt för en "häxjakt" och att hennes polisanmälan kommer bli en markering att dessa rasistanklagelser inte är okej. Hon berättar också om Miljöpartiet Haninges medlemsmöte i måndags - där hon ska ha fått anklagelser om att hon inte skulle tycka om muslimer, någonting som hon är mycket bestört över.

"Det går inte att bemöta en lögn. Det går inte att tvätta bort en smetig rasiststämpel. Mitt namn och mitt anseende dras ner i smutsen för att jag innehar en hög position i partiet med tillhörande arvode. Nu får det vara nog! Jag ska polisanmäla två personer för trakasserier. Jag tror att det läggs ner. Men jag måste göra någonting för att markera att det här inte är okej", skriver Ragnar på kommunledningens blogg.


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Ekonominyheter

Världselitens köp av privatjet skenar

Predikar "flygskam" för reguljärflygets resenärer.. Men själva slår kändisar och storbolag rekord i inköp av privatjet i år.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0