Bashiri, 29, har våldtagit oavbrutet sen han kom till Sverige – Åklagaren: "Jag vill utvisa honom, men det går inte"

Inrikes. Burundiern Bashiri Sahabu, 29, har begått en lång rad sexbrott och våldtäkter mot svenska kvinnor sedan han kom till Sverige 2005. Nu döms han för ännu en våldtäkt, ombord på en nattbuss mellan Örebro och Arlanda. Men trots att Sahabu varken är svensk medborgare eller har någon annan anknytning till Sverige än sina omfattande kontakter med rättsväsendet döms han inte till utvisning.
– Jag ville yrka utvisning, men det går inte, säger åklagaren Allen Saruchanjan Sinelnikov till Fria Tider.

Gilla artikeln på Facebook

Det är natten till den 10 februari i år som en kvinna i 55-årsåldern tar nattbussen mellan Örebro och Arlanda flygplats. Kvinnan, som är döv, har synsvårigheter, är handikappad och har svårt att röra sig, ska åka utomlands för att hälsa på sin pojkvän. Hon sätter sig långt bak i bussen.

Plötsligt kommer en man och sätter sig på bussätet bredvid henne. Det är 29-årige Bashiri Sahabu. Bashiri börjar göra närmanden mot kvinnan. Han pussar henne, försöker dra av hennes byxor, tar stryptag på henne och för in sina fingrar i hennes underliv. Mot slutet av resan, kort innan bussen kommer fram till Arlanda, tar Bashiri tag i kvinnans huvud och för in sitt könsorgan i hennes mun.

Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Stora skillnader bara mellan japaner i syd och nord. Forskaren: "Folkslag från kalla klimat är över hela världen är längre, intelligentare, mer sociala, mindre brottsbenägna och uppvisar lägre fertilitet."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rena magin? Bostadspriserna fortsätter stiga – på bred front

Svenska boprisfesten tycks trotsa ekonomins lagar.. "När man inte tror att priserna kan stiga mer så gör de det ändå."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.