Asylkaoset
Regeringen för under morgonen blocköverskridande samtal om migrationen, med samtliga riksdagspartier som är för massinvandring.

Partierna har möte om asylkaoset

Publicerad 16 oktober 2015 kl 07.20

Inrikes. Under fredagsmorgonen kommer samtliga riksdagspartier utom Sverigedemokraterna att mötas för att diskutera hur man ska hantera den massiva invandringen från tredje världen till Sverige, rapporterar TT.

Gilla artikeln på Facebook

Huruvida de politiskt korrekta riksdagspartierna ska kunna komma överens om någon lösning på katastrofen är enligt TT oklart. Samtliga borgerliga partier utom Centerpartiet förespråkar att införa tillfälliga uppehållstillstånd som regel i stället för permanenta, men enligt regeringen är de permanenta uppehållstillstånden viktiga för den så kallade integrationen av tredje världen-invandrarna.

Regeringspartierna har också förslag på att tvinga alla kommuner i Sverige att ta emot invandrare, något som Moderaterna motsätter sig.

Dagens möte, som inleds klockan 9, hålls av migrationsminister Morgan Johansson och arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

– Alla frågor måste upp på bordet. Vi kommer både att diskutera den akuta situationen och frågor på lite längre sikt, säger Morgan Johansson till TT.


Åtalet mot AFA

Ekonominyheter

Machetegäng rånar mäklare på Rolexklockor

Nya fallet efter visning i Västerås.. Tidigare blev en mäklare av med en klocka värd 100.000.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Opportunisten blev ofrivilligt intressant. På ett sätt klädde Lars Vilks av den svenska makten.0 

Eftermälet i historieböckerna: "Rasist". Paul Gottfried om de kloka männen som vänstern vill att vi ska glömma.0 Plus

Vetenskap

Luktsinnet är vårt snabbaste varningssystem. Människor reagerar blixtsnabbt och instinktivt på negativa lukter.0 

Här flyr forskningschefen på Pfizer frågan om celler från aborterade foster i vaccinet. Läkemedelsjätten försökte mörka det obehagliga.0 Plus

Kultur

Rolling Stones slutar spela "Brown Sugar". Klassiska hitlåten stoppas efter PK-kritiken.0