Linda Lindberg och Caroline Nordengrip.

SD-kvinnorna kräver: Kastrera pedofilerna

Publicerad 12 december 2020 kl 17.05

Politik. Pedofiler ska kastreras. Det kräver de båda SD-kvinnorna Linda Lindberg och Caroline Nordengrip i en debattartikel i Nyheter Idag.

Gilla artikeln på Facebook

Linda Lindberg, som är riksdagsledamot och ordförande för Sverigedemokraternas kvinnoförbund SD-kvinnor, samt Caroline Nordengrip, även hon riksdagsledamot och ledamot i SD-kvinnors styrelse, förespråkar kemisk kastrering av pedofiler.

"Det finns inget viktigare i livet än att skydda våra barn och se till att deras uppväxt blir trygg och något att minnas och hålla av", skriver de båda SD-topparna i sin debattartikel.

Lindberg och Nordengrip menar att kemisk kastrering handlar om att "medicinskt behandla en allvarlig psykisk störning", och stöder sig på en studie från Karolinska institutet som handlar om att minskade testosteronnivåer reducerar risken för sexualbrott.

De båda SD-kvinnorna kräver även slopad preskriptionstid för fler sexualbrott mot barn än våldtäkt, som exempelvis sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt ofredande av barn. De vill även att personer som dömts för sexbrott mot barn finns kvar i belastningsregistret längre tid än tio år.

"Det är hög tid att vi stramar upp skyddet kring våra barn och unga", skriver Linda Lindberg och Caroline Nordengrip.


Coronavaccin
Great Reset

"Great Reset", "Build Back Better"... Globala eliten påstås förbereda radikal dystopisk "ny världsordning" med Trump röjd ur vägen.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Nyföretagandet har ökat under pandemin

73.687 nya företag under 2020.. Det är en ökning med 10 procent jämfört med föregående år.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.