​Sebastian Stakset & Einár släppte den gemensamma låten ”Mamma förlåt” år 2019.

Sebbe Stakset: "Smutsiga musikindustrin" kapitaliserar på våldet

Publicerad 24 oktober 2021 kl 19.05

Kulturnyheter. Efter mordet på Einár ber den tidigare gangsterrapparen Sebastian Stakset om ursäkt för att han varit en sådan dålig förebild för ungdomar. Han riktar också en hård känga till musikindustrin.

Gilla artikeln på Facebook

"Jag är så trött på den här smutsiga musikindustrin som kapitaliserar på dessa ungdomar och låter publiken sitta som åskådare i en gladiator arena och se hur vi bara förstör oss själva och varandra till publikens jubel medan ni fyller era fickor och kapitaliserar på vår misär."

Så skriver Kartellen-rapparen Sebastian Stakset, 35, i ett inlägg på Instagram efter det uppmärksammade mordet på Einár.

Stakset var tidigare själv kriminell gangsterrappare och vänsterextremist. Men nu har han lämnat det livet bakom sig och blivit djupt troende kristen.

I sitt inlägg passar 35-åringen också på att be om ursäkt för den roll han själv spelat i att forma dessa ungdomar.

"Jag är så trött på mig själv för att jag var en så dålig förebild för Nisse å ungdomarna i hans generation när dom växte upp genom det livet jag levde. Förlåt", skriver Stakset.


Coronavaccin

Blodbad vid jättelikt invandrarbråk. Migrationsverkets beslut: "Omänskligt" att skicka afghanen tillbaka till Ungern trots avslag på asylsökan.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ny vänsterregering "öppnar Tysklands dörr på vid gavel"

Liberala planen för kraftigt ökad invandring. Lanserar "paradigmskifte" för ännu extremare politik när Merkel är ute ur leken.0 

Ekonominyheter

Swish låg nere fjärde dagen i rad

Problem hos SEB på fredag, lördag och söndag.. På måndagen drabbades Swish återigen av problem – hos samtliga banker.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.