" /> " /> " />
Foto: Europa.eu

Svårt för Malmström byta befolkning på Europa

Publicerad 4 januari 2012 kl 19.38

Utrikes.EU-kommissionären Cecilia Malmström stångar sig blodig för att byta ut befolkningen i hela EU. Men finanskris, stigande arbetslöshet och en ökad medvetenhet om nackdelarna med massinvandring hos Europas befolkning gör hennes uppdrag svårt, skriver SvD.

Gilla artikeln på Facebook

Sedan den arabiska vårens början har över en miljon människor flytt från Libyen, och runt 10 000–12 000 av dessa har sökt asyl i Europa. Resten trängs i angränsande, afrikanska länder, och det är dessa människor som Cecilia Malmström nu ser sin chans att importera till EU.

Men det går trögt, meddelar SvD som är på plats i Bryssel.

"För varje område riskerar EU-kommissionären att stöta sig med alltmer högljudda invandringsfientliga partier och opinioner i EU-länderna", skriver den vänstervridna tidningen och fortsätter:

"Enskilda regeringar vill ha kvar rätten att begränsa och beskära invandringen som de vill, och i finanskristider vill de visa sina medborgare att de håller utländska arbetare eller flyktingar ute."

Enkla fakta biter inte:

Över hälften av invandrarna i Sverige misslyckas med grundskolan.

Sedan massinvandingen påbörjades har de länder som tagit emot flest invandrare, bland annat Sverige, sjunkit flera platser i välståndsligan.

Invandrare från arabvärlden och Afrika är kraftigt överrepresenterade inom brottslighet, speciellt grov brottslighet som våldtäkter, mord och rån. Dessutom är invandrare kraftigt överrepresenterade inom uttnyttjandet av vård- skola- och omsorgstjänster liksom de olika bidragssystemen.

Sverige förlorar på invandringen av araber och afrikaner.


Bok: Så klarar du livhanken i mångkultur. Mer magkänsla och mindre politisk korrekthet är experternas råd.0 Plus

Professor Paul Gottfried reder ut frågan som alla ställer sig. De ligger bakom västvärldens nya bisarra överideologi.0 Plus

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.