Annons från Tanuki.

Telegram hotar med censur efter kritik mot kulturmarxistisk reklam

Publicerad 13 oktober 2021 kl 17.15

Utrikes. En rysk antifeministisk mansgrupp hotas att stängas av från den krypterade chatappen Telegram efter att ha anklagat en sushikedja för att sprida kulturmarxistiska annonser i västerländsk stil.

Gilla artikeln på Facebook

"Det manliga tillståndet" är en nätbaserad rysk mansrörelse som sätter press på företag som sprider det man uppfattar som propaganda för HBTQ, mångkulturalism och feminism.

Nyligen hamnade sushikedjan Tanuki i gruppens blickfång efter att ha publicerat annonser med afrikanska män tillsammans med vita kvinnor – en mycket vanlig konstellation i västvärldens kulturmarxistiska marknadsföring.

Tanuki uppgavs efter uppmärksamheten ha fått motta hot. Och nu meddelar Det manliga tillståndets grundare Vladislav Pozdnyakov att hans grupp hotas med avstängning från Telegram, rapporterar RT.

Telegram har blivit en tillflyktsort för personer och gripper som utsatts av politisk censur av de stora sociala mediebolagen. Förväntningen har varit att det rör sig om en av mycket få plattformar där yttrandefrihet tillåts.

Enligt Pozdnyakov är det Apple och Google, som erbjuder Telegram för nedladdning i sina nätbutiker, som har satt press på appen att censurera den ryska rörelsen. Man har nu varnats av Telegram för att posta "förbjudet innehåll" som "diskriminerar" personer på grund av deras "sexuella läggning".


Befolkningsbytet

Nytt rekord i utvandring. Siffror visar: Så flyr vi när tredje världen flyttar in.0 Plus

Fick orgasm av våldtäkten och stannade kvar för två till. "Tänkte att jag förtjänade det" – nu får Tinder-kvinnan 115.000 kr i skadestånd och mannen fängelse.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Biden försöker sätta kommunist på tung finanspost

Tunga protester från delstaterna och republikaner.. Vita huset vill att bankiren Saule Omarova tar över myndigheten OCC.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.