Tonåring knivhuggen till döds i Huskvarna

Publicerad 21 augusti 2020 kl 00.38

Inrikes. En tonårspojke har dött efter att ha misshandlats i Huskvarna. Enligt uppgifter till Aftonbladet rör det sig om 17-åring som blivit knivhuggen i magen. En man i 20-årsåldern är gripen för brottet och ytterligare en gärningsman uppges sökas av polisen.

Dela artikeln

Polisen larmades klockan 18.16 på torsdagen via SOS om att en person hade blivit misshandlad utomhus i Huskvarna. Inringaren var enligt polisen "mycket chockad" och kunde inte ange den exakta platsen för händelsen.

Efter att offret, en tonårspojke, lokaliserats fördes han till till sjukhus med ambulans. Kort därefter kunde polisen gripa en misstänkt gärningsman.

Klockan 22.30 meddelade polisen via sin hemsida att offret avlidit på sjukhuset av de skador han fick i samband med brottet. Pojkens anhöriga är underrättade och polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är offret en 17-årig pojke som blivit knivhuggen i magen.

Den gripne är en man i 20-årsåldern. Enligt Aftonbladets källa söks ytterligare en misstänkt person, men den uppgiften vill polisen inte bekräfta.

Brottsplatsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning och vittnen har hörts.


Vet inget om frågan, som inte alls finns på agendan. Samtidigt rapporteras om uråldriga reningsverk och tiotusentals farliga ämnen i vattnet.0 Plus

Kolumn: Joakim Andersen. Sahra Wagenknecht höjer upprorsfanan mot PK-väldet och invandringen i sin nya bok.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Uppgift: 77 döda i israelisk attack mot matkö

"Massaker." Offren ska ha väntat på att ta emot förnödenheter.0 

Ekonominyheter

Skjuter i höjden. En bitcoin kostar nu 62.000 dollar.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Alla känner igen sig i händelsen på Gröna Lund. I kollektivtrafik, badhus, skolor och bibliotek väntas svenskar acceptera dominansbeteende som något naturligt.0 

Över 100.000 män har undersökts. Men nu stoppas studien – eftersom resultatet är "rasistiskt".0 Plus

Vetenskap

Tre nya minimånar upptäckta i vårt solsystem. Hittades runt Neptunus och Uranus.0 

Cambridge-forskare: I princip noll svarta på toppositioner om meritokrati tillämpas. Vädjar till etablissemanget att acceptera den biologiska verkligheten.0 Plus

Kultur