Trudeau knäböjde för Black lives matter

Publicerad 6 juni 2020 kl 10.06

Utrikes. Kanadas premiärminister Justin Trudeau valde på fredagen att gå ner på knä inför vänsterextrema Black Lives Matter. Han ropade också "Amen", enligt CNN.

Gilla artikeln på Facebook

Det var under en Black Lives Matter-demonstration i Kanadas huvudstad Ottawa som landets premiärminister Justin Trudeau gick ned på knä inför den vänsterextrema organisationen.

Enligt CNN talade han inte under mötet, men klappade och nickade tillsammans med andra talare. Vid ett tillfälle ska han också ha ropat "Amen" tillsammans med andra demonstranter.

Tidigare i veckan gjorde Trudeau en 21 sekunder lång tyst protest när han fick en fråga om Trumps hantering av gatuoroligheterna i USA.

Raskravallerna och de vänsterextrema upploppen i USA kommer månader innan det amerikanska presidentvalet, och uppstod efter att en kriminell afroamerikansk man avlidit i samband med ett polisingripande.

Vänstern har lanserat ett narrativ om att USA:s polis systematiskt jagar och utsätter svarta människor för "rasism". Detta har sedan spridits vidare av ledande amerikanska och svenska medier.

– Dessa människor har ingen aning om vad som egentligen pågår. Hela konceptet om rasligt motiverat polisvåld är en myt. Enkel matematik avslöjat hela narrativet som en lögn, säger den afroamerikanska debattören Candace Owens i ett klipp och redogör sedan för hur statistiken egentligen ser ut.


Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0