Trump-anhängare blev sparkad i huvudet efter marsch i Washington

Publicerad 15 november 2020 kl 09.28

Utrikes. Mobbar av vänsterextremister attackerade människor i Washington efter att Trumpanhängare marscherat till stöd för presidenten. På ett klipp ses en man bli brutalt misshandlad.
"Mänskligt vänsterextremt skräp", skriver Donald Trump om våldsmakarna.

Gilla artikeln på Facebook

Inför lördagens stora marsch till stöd för Donald Trump hade medierna i vanlig ordning varnat för att presidentens anhängare skulle beväpna sig och begå våldsdåd.

Istället blev det som vanligt vänstern som stod för våldet. Grupper av vänsterextremister gick senare på kvällen till attack mot demonstranter som försökte lämna platsen när manifestationen var över, rapporterar Breitbart.

Daily Callers reporter Jorge Ventura lyckades fånga flera våldsamma angrepp mot Trump-anhängare på film. Ett av klippen visar hur en man först blir nedslagen av en afrikan, och sedan passar två svarta kvinnor på att sparka offret i huvudet när han ligger ned.

Donald Trump själv kommenterar våldet på Twitter, där han kallar angriparna för "mänskligt vänsterextremt skräp". Presidenten uppger också att våldsmakarna har gripits.

"Det vänsterextrema AFA-slöddret avvisades idag enkelt av den stora MAGA-folkmassan. Men de återvände på kvällen, efter att 99 procent av folkmassan hade lämnat platsen, och attackerade äldre och familjer. Polisen kom dit, men sent. Borgmästaren gör inte sitt jobb!" skriver Trump i ett annat inlägg.


Kolumn: Paul Gottfried. Om lärosäten som dukar under för politisk korrekthet.0 Plus

Asylkaoset

Ekonominyheter

Positiva trenden från i våras bruten. Dyster prognos för stora branscher om trenden håller i sig0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Bogvisiret var en bluff. Widar Nord om varför Estoniabilderna är århundradets avslöjande.0