USA:s presidentval 2024
Alexander Soros och Donald Trump.

Trump tar strid mot Soros "degenererade" son

Publicerad 12 september 2023 kl 15.18

Utrikes. Donald Trump kräver att Republikanerna tuffar till sig och tar sig an den kultmarxistiska miljardären Alexander Soros, som avser stoppa Trump från att åter bli vald till president.

Dela artikeln

"Vi kan inte låta den här bortskämda lilla degenererade typen vinna", skriver Donald Trump i ett inlägg på Telegram.

Han hänvisar till till en artikel om Alexander Soros, som i en artikel i Politico lägger ut texten om hur han vill försöka påverka resultatet av nästa års presidentval i USA.

Alexander är son till vänstermiljardären George Soros – och nyligen har det rapporterats om hur han håller på att ta över den 93-årige faderns imperium inklusive den kulturmarxistiska stiftelsen Open Society.

I Politico varnar Alexander Soros för att en "MAGA-liknande republikansk seger" i USA:s presidentval "i slutändan kan bli värre för EU än för USA".

"Ett sådant resultat kommer att äventyra den europeiska enheten och undergräva de framsteg som uppnåtts på många fronter som svar på kriget i Ukraina", skriver den 37-årige kulturmarxisten.

Donald Trump har tidigare sagt att han kommer att ordna ett snabbt fredsavtal i Ukraina om han blir vald till president – något som skrämt upp liberaler rejält.

I sitt inlägg tar Trump också upp Open Societys tillvägagångssätt att systematiskt finansiera valkampanjer för vänsterextrema åklagare i USA. Detta har lett till att kriminella svarta allt oftare försätts på fri fot och kan fortsätta att begå våldsbrott.

Trump riktar in sig på Republikanernas ledare i senaten, Mitch McConnell.

"De förstör vårt land. Mitch McConnell hjälper dem med det genom att inte göra någonting! En skam för det republikanska partiet. Tuffa till er, republikaner!!!" skriver ex-presidenten.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

USA:s inflation fortsätter öka – mer än väntat

Vänder uppåt igen.. Börserna faller och förväntningarna på räntesänkningar minskar.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.