Alternativ för Sverige

AFS: "Det sker ett folkutbyte i Sverige – som vi tänker stoppa!"

Publicerad 26 maj 2018 kl 12.08

Inrikes. Det var revolutionär stämning som rådde när Alternativ för Sverige anordnade ännu ett torgmöte på lördagen. Den här gången vid Stureplan i centrala Stockholm.
– Politikerna har förvandlat Sverige till ett tattarläger!, dundrade bland annat partiledaren Gustav Kasselstrand.

Dela artikeln

– Hög energi och sunt förnuft på väg till riksdagen.

Så inledde AFS partiledare Gustav Kasselstrand lördagens torgmöte i Stockholm. Även den här gången hade partiet niqabklädda medlemmar på plats.

Likaså sände man böneutrop med "Allahu akbar" – mitt på Stureplan. Detta som en protest mot att polisen tillåter fler och fler moskéer i landet att använda böneutrop.

"Första gången vita homogena rika Stureplan får höra böneutrop", skriver en person i kommentarsfältet i livesändningen på Facebook.

När en kvinna inledningsvis försökte störa mötet skanderade det stora antalet åskådare "PK-pack! PK-pack! PK-pack!".

– En svensk tiger inte! Han ryter ifrån!, sade Gustav Kasselstrand innan de övriga två talarna, vice partiledare William Hahne och riksdagsledamoten Jeff Ahl, tog mikrofonen.

– Det är bara en tidsfråga innan böneutrop kommer ljuda från var och varannan stad i Sverige. Det pågår en omfattande islamisering av Sverige, sade William Hahne och upprepade gårdagens budskap om att islam inte hör hemma i Sverige.

– Det finns gott om muslimska länder i värden och det är fritt fram att flytta dit, fortsatte han.

Hahne talade sedan om terrordådet på Drottninggatan i Stockholm.

– Vi måste sluta dalta med radikala islamister! Svenska staten kan inte längre skydda oss. De utsätter oss för fara med sin naiva hållning. Enligt Säpo finns det minst 2.000 våldsbejakande islamister i Sverige!

– Svenska politikers tafatthet och naivitet utsätter svenskarna för livsfara!, fortsatte han.

– För inte länge sen var vi ett av världens bästa länder. Vi var kända för ett tryggt och välmående samhälle. Världen var förundrad över det välskötta lilla landet i norr, enligt William Hahne.

– Men nu är Sverige mer känt för våldtäkter och terroristexport! I utlandet är vi ett skräckexempel! Och politikerna och media fortsätter blunda för att invandringen ödelägger vårt samhälle!

Enligt Hahne har invandringen skapat en demografisk förvandling av Sverige.

– Det är ett folkutbyte som skett bakom ryggen på svenskarna, sade han och påpekade att svenskarna snart kan vara i minoritet.

– Men det tänker vi sätta stopp för! Vi är det enda parti som vill stoppa invandringen och påbörja återvandringen! Vi kommer ALLTID stå på Sverige och det svenska folkets sida!, dundrade William Hahne.

Därefter talade riksdagsledamoten Jeff Ahl.

– Islam är inte fredligt, hävdade han och citerade sedan ur koranen.

– Vi ser hur muslimer dagligen använder påtryckningar mot politiker som kritiserar islam. Vi ser hur de anmäler oss för hets mot folkgrupp för att vi använder vår grundlagsskyddade yttrandefrihet! De ska ut!

Enligt Jeff Ahl har islamister "infiltrerat vårt samhälle".

Han talade även om EU, som han menar inskränker Sveriges frihet alltmer och främjar invandringen.

– Politikerna står på George Soros lönelista!, sade han,

– Vi kommer dra land och rike runt med mycket energi!, fortsatte sedan partiledaren Gustav Kasselstrand. Förändringens vindar blåser nu!

– Någon övervintrad batikhäxa hos polisen anmälde mig efter gårdagens torgmöte i Växjö. Nu har jag fått beskedet att den är nedlagd! Det är precis såna här 68:or vi ska rensa ut när vi får makten! Den här personen kommer få beskedet: DU HAR FÅTT SPARKEN!, fortsatte Kasselstrand.

– Hur kan polisen motivera en polisanmälan mot ett svenskt politiskt parti när man inte ens har tid att utreda våldtäkter? Jag kallar det förräderi!

– Politikerna har förvandlat Sverige till ett tattarläger!, dundrade han sedan och påpekade att politikernas nya prat om en restriktiv migrationspolitik är rent skitsnack.

– Deras ideologi är makt och pengar! De är redo att ljuga för er! De är beredda att säga vad som helst för att få er röst i höst! Tro inte ett ord på vad de säger! Håll de som ansvariga!

– Sverige behöver politiker som har en vision och en plan för att komma dit! Inga mer tomma ord, utan handlingskraft! Och vi i Alternativ för Sverige har en plan!

– Det enda som är positivt med avskrädesvänstern är att de bara blir färre och färre. Vi har redan en revolution i Sverige! För efter varje torgmöte jag någonsin hållit har opposition bara vuxit. Och jag har aldrig varit med om den kraft som jag ser nu! Det har hänt något! Nu ryter svenskarna ifrån! Än är Sverige inte förlorat!

– Vår tids konflikt står mellan det svenska folket och politikeradeln. Alltså de som är ansvariga för hur Sverige ser ut idag! Nu ser man att svenskarna går man ur huse för att få en förändring! Och den kommer ni få, den 9 september!, fortsatte han och uppmanade alla åhörare att sprida ordet om Alternativ för Sverige.


Nyheter från förstasidan

Bidragsfuskande ministern ska stoppa bidragsfusk

"Nu blir det enkelt att komma åt fusket". Försäkringskassan ska få hjälp kontrollera det utbredda så kallade VAB-fusket.0 

Ekonominyheter

Polen utesluter räntesänkningar

"Tidigast 2026".. Behåller styrräntan på 5,75 procent – trots lägre inflation än Sverige.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Pratar om fred – men hur blir det? Utrikespolitiskt är Le Pens parti ett oprövat kort.0 

Vetenskap

Nord stream-gasen kvar i havet. Mätningarna visar.0 

Svensk AI-superdator blir dubbelt så kraftfull. "Berzelius" uppgraderas för 125 miljoner kronor.0 

Kultur

Fler läser fysiska böcker i sommar. Kan vara riktigt bra raggningstrick.0