Alternativ för Sverige
Arkivbild.

AFS: Svenskarna är Sveriges ursprungsfolk

Publicerad 30 juni 2018 kl 14.11

Inrikes. Svenskarna är ursprungsbefolkningen i Sverige och den enda folkgrupp som har en hävdvunnen och naturlig rätt till landet. Det hävdar nu Alternativ för Sveriges Jeff Ahl. Han lovar också att hans parti helt ska "avveckla" den så kallade mångkulturen.

Dela artikeln

Sverige är svenskarnas land. Det anser nationalistpartiet Alternativ för Sverige, som ställer upp i riksdagsvalet den 9 september.

Enligt partiet är det svenskarna som är Sveriges ursprungsbefolkning.

– Det är bara vi svenskar som har en naturlig och hävdvunnen rätt till vårt land. Vi är värdfolket och ursprungsfolket, och de är gäster, förklarar riksdagsledamoten Jeff Ahl under en diskussion i riksdagen angående relationen mellan svenskar och invandrare.

– När vi får inflytande och makt så kommer de också skickas hem i mängder och det effektivt, fortsätter Ahl.

Om det handlar om invandrare med medborgarskap eller uppehållstillstånd spelar ingen roll, menar han. Alla sedan år 2000 ska omprövas. De som arbetar och anpassar sig kan dock få stanna.

Ahl markerar också en avgörande skillnad mellan hans parti och Sverigedemokraterna, som han menar har kuppats av en korrumperad liten grupp personer.

– Det enda ickeglobalistiska parti i riksdagen för närvarande är Sverigedemokraterna, men det partiet styrs av en karriärstörstande liberal klick, som tog över rodret när Jimmie Åkesson sjukskrev sig, hävdar han.

– Sverigedemokraterna är som det ser ut idag tyvärr för ett invandringsnetto. De ville till exempel långt innan regeringen dubbla kvotinvandringen. Och återvandring vill de ska vara av frivillig karaktär, alltså likt regeringen, säger Jeff Ahl.

– Jag hoppas att nationalisterna i partiet lyckas ta över rodret igen. Men jag tror att det krävs att Alternativ för Sverige kommer in i riksdagen och agerar blåslampa, för att detta ska kunna bli verklighet.

Enligt Ahl så kommer hans parti att helt "avveckla" mångkulturen.

– Det finns idag bara ett enda parti som vill avveckla det mångkulturella destruktiva samhället, och bedriva en storskalig och effektiv återvandring. Och det är Alternativ för Sverige, säger han.

– Sveriges stora ödesfråga är återvandring av alla systembelastande invandrare.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Polen utesluter räntesänkningar

"Tidigast 2026".. Behåller styrräntan på 5,75 procent – trots lägre inflation än Sverige.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.