Asylsexvåldet

"Angela Merkel, du har dödat Tyskland": Facebook uppges censurera 16-åringens video om rädslan för asylsexvåldet

Publicerad 22 januari 2016 kl 19.28

Utrikes. "Snälla hjälp oss!... Det är... väldigt svårt att klara vardagen som kvinna idag", säger 16-åriga Bibi Wilhailm, en tysk flicka som har laddat upp ett videoklipp om sina erfarenheter av att växa upp i det nya mångkulturella Tyskland. Nu anklagas Facebook för att försöka dölja videon inom ramarna för sina nya riktlinjer mot "hatfyllda yttranden", rapporterar Breitbart London.

Gilla artikeln på Facebook

I videon förklarar Wilhailm att hon inte längre kan vara utomhus som ung kvinna efter 18.00, på grund av trakasserier och risken att bli våldtagen av Tysklands nya invånare.

Enligt Breitbart ska flickans konto nu ha stängts av från Facebook, enligt uppgifter i sociala medier. Andra säger att hon har tagit bort kontot själv.

I videon berättar hon bland annat om en händelse i den lokala matbutiken. Egentligen brukade hon inte vara ute efter klockan 18 på grund av risken att bli överfallen och trakasserad, men i somras valde hon och hennes kompis att vid ett enda tillfälle göra ett undantag efter att föräldrarna bett dem köpa saker i affären.

Vid butiken angreps flickorna av en grupp muslimer som förklarade att de var "slynor" eftersom de gick utomhus klädda i t-shirt. Ett klädesplagg som är ovanligt bland kvinnor i arabvärlden.

– Jag sprang hela vägen hem. Jag fruktade för mitt liv. Det finns inget annat sätt att beskriva det, säger flickan i videon.

Sextonåringen visar sedan vad hon har sett i sociala medier: Rapporter i stil med "17-åring överfölls", "15-åring attackerades", "två 12-åringar angreps" och så vidare. Alla utgör de skildringar från vardagen i politikernas nya mångkulturella Tyskland.

– Varför ska vi som är barn behöva växa upp i en sån här skräck? frågar sig flickan i klippet.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har dock avvisat alla krav på att skicka hem invandrarna igen. ”Wir schaffen das” – vi klarar av det, har varit politikerns offentliga kommentar till de tyskar som utsatts för brott eller av andra skäl motsatt sig den höga invandringen. Budskapet har på senare tid kompletterats med linjen att "den tyska asylsrätten inte känner till någon numerär begränsning", som ligger i linje med den tidigare svenske statsministern Fredrik Reinfeldts besked om att svenskarna ska "öppna sina hjärtan".


Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Afghanerna våldtog flickor. Ett av offren försökte ta sitt liv efter övergreppen – men våldtäktsmännen får milda straff.0 Plus

Nyheter från förstasidan

SD-tjänsteman portas av partiet

Ville skapa "svenska zoner". SD reagerar snabbt på vänsterextrema Expos avslöjande.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.