Asylsexvåldet
Här på Hotell Stadt i Lidköping blev Felicia och andra kvinnor sexuellt ofredade av flera män.

Felicia anmälde asyltafsaren – nu åtalas Baidar, 34, för flera sexattacker i Lidköping

Publicerad 14 januari 2017 kl 14.51

Inrikes. 24-åriga Felicia och andra kvinnor blev utsatta för sexuella ofredanden av flera män på Hotell Stadt i Lidköping i höstas. Nu åtalas Baidar, 34, för flera fall av misshandel och sexuella ofredanden mot ett flertal kvinnor.

Gilla artikeln på Facebook

Natten mellan 5 och 6 november 2016 var Felicia Stadling och festade på Hotell Stadt i Lidköping. Under kvällen antastade flera män henne sexuellt genom slå henne på rumpan när hon dansade. En annan höll fast henne och tryckte sitt könsorgan mot henne bakifrån, vilket gjorde att hon var tvungen att slita sig loss. Den värsta händelsen inträffade när Felicia var på väg att hämta sin kappa och lämna krogen.

– Då känner jag en hand som greppar tag i mitt underliv och börjar smeka fram och tillbaka. Hela min kropp frös till is och jag blev väldigt rädd, sade Felicia till SVT.

Felicia polisanmälde händelserna och hade ingen förhoppning om att det skulle leda till någonting. Men nu åtalas Baidar, född 1982, för sexuellt ofredande mot Felicia och två andra kvinnor. Han åtalas även för misshandel och ofredande mot ytterligare två kvinnliga offer.

Enligt stämningsansökan är Baidar medborgare i Irak och i behov av tolk på arabiska.

Den 5 december berättade Felicia för Sveriges Radio om det hon och de andra kvinnorna blev utsatta för på krogen. Hon uppmanade de männen som planerade att gå ut att "ge fan i våra kroppar".


Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Feministerna lockar barn med gratis medlemsskap. Småglin ska möjliggöra fortsatt skattefinansierad kamp mot "rasism".0 Plus

Nyheter från förstasidan

Allt tyder på att Sverige får ny regering

På måndag nästa vecka hålls misstroendevoteringen. SD, M och KD ställer upp på Vänsterpartiets misstroendeförklaring.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.