Fria Tider söker personal

Av Widar Nord den 17 december 2018 kl 00.02

Fria Tiders callcenter på Malta hanterar tusentals kunder varje år.

Fria Tider söker personal inom kundservice och ordermottagning till vårt callcenter på solsäkra Malta.

Ordermottagning
Som ordermottagare slipper du helt så kallad cold-calling – du hanterar bara intresserade kunder som vidarekopplats från vår säljavdelning. För dig som tidigare jobbat med traditionell "kall" telefonförsäljning erbjuder arbetet en rejäl förbättring av intjänings­möjligheter och arbetsmiljö. Du behöver dock ingen erfarenhet av liknande jobb för att söka tjänsten.

Kundservice
På bolagets kundservice ansvarar du främst för att hjälpa nya kunder att komma igång med sina abonnemang och verifiera att nya prenumeranter är nöjda med tjänsten. Du hanterar också uppdatering av kundregister och arbetar med kundreskontra, fakturering och betalningspåminnelser.

Om Malta
Det är enkelt att hitta bostad och etablera sig på Malta, som ingår i EU. Det är även möjligt att provjobba hemifrån under en kortare tid med svensk lön om du har tillgång till en tyst arbetsmiljö under dagtid.

Fria Tider står för resa till Malta samt boende under en övergångsperiod.

Lön, ersättning och förmåner
Lön ordermottagare: Fast del 2000 euro/mån plus 300–3500 euro/mån rörlig del.

Lön kundservice: Fast del 2000 euro/mån plus 100–600 euro/mån rörlig del.

Förmåner: Taxi till jobbet, gymkort och sjukförsäkring ingår. Flyg från Sverige och en månads boende ingår vid ankomst.

Anställningsvillkor:
Fast anställning. Heltid. Tillsvidare.

Skicka din ansökan till admin@ftng.se. Ett formellt CV behövs ej, men berätta gärna varför du vill jobba hos oss och skicka med ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Berätta också om du söker båda tjänsterna eller, annars, vilken.

Givetvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.


Ledarbloggens twitterfavoriter

Ledarbloggen twittrar

Välkommen

Här bloggar Sveriges rakaste höger om aktuella frågor ur ett frihetligt konservativt perspektiv. Ledarna är signerade, antingen med namn eller pseudonym, medan tidningens officiella linje framgår av våra huvudledare. Bloggens op-eds ska ge utrymme för externa perspektiv och ibland läsvärd kritik.

Ledarbloggens webbsvep