Jobba extra hemifrån med Fria Tider

Av Widar Nord den 20 januari 2019 kl 19.40

Fria Tider söker nu dig som behöver en extrainkomst på mellan 8.000 och 15.000 kronor i månaden och kan jobba hemifrån mellan 4 och 7 timmar per dag. Har du sökt samma jobb innan och det fortfarande är intressant? Sök det igen och glöm inte att ange om du kan jobba heltid, förmiddag eller eftermiddag.

Växeltelefonist – hemifrån via laptop/dator
Som växeltelefonist lyssnar du på vad personer som ringer till oss har för ärende och kopplar dem till rätt person på vårt callcenter på Malta. Du talar inte själv med motparten och behöver inte identifiera dig, utan lyssnar bara och kopplar rätt. Eftersom många ringer tillbaka när de missat ett samtal från våra telefonförsäljare handlar det om relativt många inkommande samtal och vi söker därför 5 tjänster till detta jobb. Du utför arbetet hemifrån med hjälp av en dator och headset som vi skickar med posten.

Kundserviceoperatör via e-post (TILLSATT)
Vi söker dig som kan arbeta med att besvara e-post från kunder på kvällar och helger. Till detta arbete söker vi enbart en tjänst.

Jobba hemifrån
Det är möjligt att utföra tjänsterna hemifrån från hela världen. Om arbetet utförs från Sverige betalar vi lön och socialavgifter via vår svenska samarbetspartner. I vissa andra länder finns liknande lösningar.

Arbetstider och lön
Du måste kunna jobba antingen heltid (09-17 vardagar, lunch 12-13), förmiddag (09.00-12.30 vardagar) eller eftermiddag (12.30-17.30). För halvtid är lönen 8000 kr och heltid 15.000 kr.

Så ansöker du
Skicka din ansökan till admin@ftng.se och ange ordet "EXTRAJOBB" i ämnesraden. Ett formellt CV behövs ej, men berätta vem du är, hur vi kan nå dig och varför jobbet passar dig. Ange också om du vill jobba heltid, förmiddag eller eftermiddag.

Givetvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.


Ledarbloggens twitterfavoriter

Ledarbloggen twittrar

Välkommen

Här bloggar Sveriges rakaste höger om aktuella frågor ur ett frihetligt konservativt perspektiv. Ledarna är signerade, antingen med namn eller pseudonym, medan tidningens officiella linje framgår av våra huvudledare. Bloggens op-eds ska ge utrymme för externa perspektiv och ibland läsvärd kritik.

Ledarbloggens webbsvep