Nya Sverigebilden

Daily Mail: Flyktingbarnen i Sverige "en gigantisk bluff"

Publicerad 29 januari 2016 kl 11.06

Inrikes. Den brittiska tidningsjätten Daily Mail publicerar idag en artikel om hur vuxna män från tredje världen som ljuger om sin ålder behandlas som "ensamkommande flyktingbarn" i Sverige.

Gilla artikeln på Facebook

Kristianstadsbladet skrev i en uppmärksammad men numera borttagen artikel om "Sveriges snabbaste 14-åring", det ensamkommande flyktingbarnet Saad Alsaud.

"Han ser ut att vara gammal nog att vara far till barnen han springer tillsammans med", konstaterar brittiska Daily Mail.

Tidningen, som är en av världens största, har fått upp ögonen för det svenska fenomenet med ensamkommande flyktingbarn efter att under torsdagen ha skickat ett reporterteam till Göteborg. Där lyckades de brittiska journalisterna ta en bild på den påstått 15-årige somalier som misstänks för att ha knivmördat 22-åriga Alexandra på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Mölndal.

"Det över en och åttio centimeter långa 'barnet' infann sig i rätten idag", konstaterade Daily Mail.

Nu följer reportern Sue Reid upp med ett reportage om flyktingbarnen i Sverige. 

"Idag översvämmas Sverige med 'ensamkommande flyktingbarn' i något som kritiker menar är en gigantisk bluff", skriver hon.

Hon tar också upp Ahmad Farid, som i svensk media poserar med en nallebjörn inför kameran och påstår sig vara 16 år – trots att han uppenbarligen är en medelålders man.

"De spektakulära bilderna på de två afghanerna, Ahmad och Saad, publicerades i den svenska pressen, med regeringens godkännande, för att visa hur entusiastiskt denna politiskt korrekta nation välkomnar föräldralösa unga invandrare", skriver Daily Mail.


Sex med flyktingbarn

Talar ut anonymt på vänstersajt. Nu väcks frågan om svenska kvinnors sex med flyktingbarn kan vara övergrepp.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.