Asylsexvåldet
Nathalies skador efter det bestialiska överfallet i Nora.

Nathalie, 29, om överfallet: De ropade "svenska hora" och skar sönder mitt bröst

  • Taharrush-överfallet misslyckades: Då skar gänget sönder hennes bröst och slog henne sönder och samman
  • Nu berättar Nathalie Hager, 29, om bestialiska dådet
  • Media mörkar – endast en notis i lokaltidningen
Publicerad 4 mars 2016 kl 19.56

Inrikes. Nathalie Hager, 29, var på väg hem från en busshållplats i tisdags kväll när tre-fyra arabiska män gick till attack. Hon lyckades fly precis innan de hann våldta henne, men fick svåra skador.
– Jag blev blåslagen i ansiktet och fick ena bröstet sönderskuret medan de ropade "svenska hora", berättar Nathalie för Fria Tider.

Dela artikeln

Överfallet ägde rum i närheten av kyrkan i Nora norr om Örebro sent på tisdagskvällen. Nathalie, som på grund av de hårda slag hon fick mot huvudet har minnesluckor från kvällen, hade följt en väninna till busshållplatsen.

Nathalie gick senare tillbaka dit för att se om väninnan hade glömt sina vantar på platsen. När hon var på väg från busshållplatsen hörde hon att en grupp män började gå i rask takt bakom henne. Hon började springa, men efter ungefär hundra meter hann männen ikapp.

– De puttar ner mig på mage och sliter mig i håret uppför en asfalterad backe och in i en gränd. Jag har inga minnen av att de slog mig men jag är blåslagen i ansiktet. De har även skurit sönder mitt ena bröst med något som måste ha varit en mattkniv eller ett rakblad, för det är så djupa och smala sår. Jag har även stora, svarta märken i armarna där de hållit fast mig.

Kvicknade till när de skulle våldta
Hon har ingen minnesbild av vad som hände förrän hon såg att de tog av sig sina byxor och var på väg att våldta henne.

– Då kvicknade jag till och märkte att de hade slitit sönder alla mina kläder. På något sätt lyckades jag ta mig därifrån, jag antar att jag slagit och klöst dem för mina händer är blåa och svarta och svullna. Jag hade även blod under naglarna som polisen har skrapat.

Nathalie lyckades springa från platsen och när hon såg sin pojkvän på 50 meters håll avvek männen. Strax därefter, vid 23-tiden på tisdagen, kontaktade hon polisen och fick följa med till polisstationen för att anmäla överfallet.

Enligt Nathalie, som har arbetat med araber, var männen i 30-35-årsåldern och talade arabiska med vad hon tror är syrisk dialekt. En av dem var klädd i vit keps och de andra i mössor.

Ropade "svenska hora"
– Väninnan som jag följde till bussen sa att det hade stått ett gäng utländska killar vid busshållplatsen efter att jag gick därifrån. Några klev på en buss men tre eller fyra personer stannade kvar i Nora.

Förutom att prata arabiska fick männen ur sig några få enkla uttryck på svenska i samband med våldtäktsförsöket.

– Det var bara skällsord. "Svenska hora" eller "svenska slyna" och "fitta". Det var inga hela meningar. Enligt min uppfattning kunde de inte svenska förutom de här orden, så jag misstänker att de var asylsökare.

Enligt Nathalie har polisen inte hört av sig till henne sedan hon upprättade anmälan på tisdagskvällen. Hon har själv försökt kontakta polisen eftersom hon upptäckt fler skador som polisen inte dokumenterat och eftersom hon har insett att hennes minnesbild delvis var felaktig. Men ingen har hört av sig.

– De skickade bara vidare mig och i slutändan fick jag höra att det inte var någon som kunde hjälpa mig nu utan att jag måste vänta på att det utses en handläggare som har hand om det här ärendet. Jag får inte tag i någon och det är ingen som tar tag i att hjälpa.

– Under den långa stund jag satt i samtal med olika poliser som jag blev kopplade till via telefon så var det ingen som antecknade eller visade något större intresse när jag namngav personer, bland annat min vän vid busstationen, som sett männen och med största sannolikhet kan ge bra signalement på dem.

Media mörkar
Den enda tidning som har tagit upp överfallet är Nerikes Allehanda, NA, som i en mycket kort notis skriver att en kvinna "fick jackan sönderriven liksom andra kläder" i samband med ett våldtäktsförsök.

– Det gjorde mig väldigt förbannad att det var en sådan liten notis. Jag vet att det är flera personer, bland annat väninnor till mig, som har kontaktat NA och berättat att de blivit utsatta för trakasserier och att personer har slitit i dem. Men det har inte skrivits någonting om det i tidningen, säger Nathalie.

Fria Tider har under fredagen sökt flera ansvariga för polisen i Örebro län, men utan resultat.

Säger nej – på Facebook
Just nu säger Sverige nej till att kriminella invandrare ska få stanna i Sverige. Uppropet har lockat tiotusentals svenskar på den sociala nätverkssajten Facebook. Du kan själv gå med i uppropet genom att klicka "Gilla" på knappen nedan:

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Hushållen fortsätter hålla i plånboken

Konjunkturinstitutets nya prognos.. Lågkonjunkturen håller i sig även nästa år.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.