Foto: Matt Boman

Vi söker skribenter och donationer

Publicerad 30 mars 2012 kl 21.27

Politik.Under 2012 har Fria Tider satsat på fler nyheter och bredare urval vilket gett oss ett fantastiskt resultat. Idag läser hundratusentals svenskar FT varje månad. Nu lägger vi i nästa växel och utvecklar nya avdelningar på sajten. Vi söker därför både skribenter och ekonomiska bidrag för att kunna fortsätta.

Gilla artikeln på Facebook

Under 2012 har Fria Tider flerdubblat antalet läsare. Reaktionerna på Facebook, Twitter och i bloggosfären visar att det inte bara är övertygade konservativa, libertarianer och invandringskritiker som läser Fria Tider, utan många fler som efterfrågar nyheter utan vänsterperspektiv.

Nu vill vi utveckla Fria Tider ännu mer och utveckla följande:

Ledarblogg
Det första vi vill åstadkomma är en ledarblogg som kommenterar aktuella händelser ur ett frihetligt paleokonservtivt perspektiv. Vår vanliga ledarsida med lite längre och djupare texter kommer att finnas kvar, men målet är inte att den ska uppdateras dagligen.

Kultursida
Vi vill skapa Sveriges första icke-marxistiska kultursida. Givetvis är vi helt beroende av att hitta rätt skribenter, som dessutom ska kunna tänka sig att skriva ideellt, och det återstår att se hur det går.

Kända krönikörer
Vi vill köpa in och översätta krönikor och kolumner från icke-marxistiska intellektuella som är etablerade utomlands. Vilket innehåll vi kan köpa in beror på hur mycket donationer vi kan samla ihop.

Bättre och fler egna nyheter
Utöver ovanstående utvecklar vi redan några tekniska lösningar för att få in fler och bättre nyheter på Fria Tider. Vi kommer att satsa på att vara förstahandskälla i fler fall och samla in fler uppgifter direkt från myndigheter, domstolar mm. Av olika skäl kan vi inte berätta vad detta går ut på exakt, men vi ber er lita på att det blir bättre och att vi använder vår tid och pengar väl i det här fallet.

För att kunna åstadkomma ovanstående söker vi nu:

1. Pengar. Vi tar tacksamt emot donationer anonymt via bank eller Paypal. (se mittenkolumnen ovan)

2. Skribenter som kan bevaka det dagliga nyhetsflödet och skriva notiser och artiklar.

3. Ledarskribenter/bloggare med intresse för paleolibertarianism, paleokonservatism eller liknande.

4. Alla typer av kulturartiklar och kulturdebatt.

5. Programmerare med erfarenhet av LAMP-plattformen. Även Wordpress är en fördel.

Frågor/intresserad? Mejla oss på redaktion@friatider.se.

Vi hörs!


Plusinnehåll Du behöver vara prenumerant på Fria Tider Plus för att ta del av hela denna artikel. Redan kund? Logga in direkt. Annars kan du skapa ett konto via erbjudandet nedan.

Köp Fria Tider Plus: 1 krona per dag

Invandrarvåldtäkter ska skapa "mångfärgad framtid", hoppas läkare. Uppmanar "svarta, judar, handikappade och frimurare" att "kasta sig över högerfittorna".0 Plus

Forskarna: Så stor är egentligen intelligensklyftan. Närmare 10.000 deltagare detaljstuderades och fick både gener och IQ testade.0 Plus

Ekonominyheter

Fortsatt kritik mot "woke" Ikea

"Varför har ni butiker i Saudiarabien?".. Svenska möbeljätten anklagas återigen för hyckleri.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0