USA-kravallerna

Här ber tusentals vita om ursäkt för sin hudfärg

Publicerad 3 juni 2020 kl 16.43

Utrikes. En bisarr video från USA visar hur ett stort antal vita människor deltar i en sektliknande tillställning där de lovar att sluta vara rasister.

Gilla artikeln på Facebook

Omfattande raskravaller och plundringar skakar USA efter att den kriminelle afroamerikanen George Floyd dött i samband med ett polisingripande.

I sociala medier sprids otaliga filmer som visar hur svarta mobbar driver runt och attackerar vita människor i amerikanska städer. Andra klipp skildrar hur vita människor på olika sätt desperat försöker visa att de inte är rasister – exempelvis genom att gå ner på knä inför afrikaner.

I Bethesda i Maryland samlades på tisdagen tusentals vita för att be om kollektiv ursäkt till svarta, rapporterar Gateway Pundit. Under den sektliknande tillställningen höll deltagarna upp sina händer i luften medan de mässade om att de tog avstånd från "rasism".

De svor också att göra allt i sin makt för att "utbilda" människor i sin närhet och att "älska sina svarta grannar lika mycket som sina vita grannar".


SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Knark ett problem på flera banker

"De flesta" svenska banker anlitar experter på droghantering.. Används för att sova, komma upp på morgonen, prestera bättre och klara vardagslogistiken.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Opportunisten blev ofrivilligt intressant. På ett sätt klädde Lars Vilks av den svenska makten.0 

Därför glorifierar etablissemanget våldet i "orten". Joakim Andersen om Einárs död och den liberala medelklassens små psykopatologier.0 Plus

Vetenskap

Vikingar bodde i Amerika år 1021. Byggde hus på kontinenten för exakt 1.000 år sedan.0 

Gåtan löst: Där och då tämjdes de första hästarna. Gamla teorin om indoeuropéerna stämde.0 

Kultur

Rapparen: Spotify "en väg in i kriminalitet". "Det största du kan vara är en gangster med mikrofon".0