"Jalla, stick hem!" – S-profil vill kasta ut invandrare som inte följer svenska regler

Publicerad 12 januari 2021 kl 13.17

Inrikes. Den före detta riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson (S) anklagas nu för rasism efter att ha föreslagit att invandrare som inte vill följa svenska regler ska kastas ut ur landet.

Gilla artikeln på Facebook

– Lär svensk kultur, lär svenska regler. Lär du dig inte svenska regler, om du inte följer lagen: Jalla, stick jaow! säger Johansson i videon och gör sedan en armrörelse för att demonstrera hur invandrarna ska kastas ut.

S-veteranen fortsätter sedan:

– Vilket land skulle tolerera att man kom som flykting och inte betedde sig? Hur kan Sverige vara på det sättet att någon kommer hit, beter sig illa och de bara: "Nej men stackaren, vad har du varit med om?" Vet du vad? Stick hem!

I videon, som ursprungligen publicerats på Youtube, säger Jan Emanuel Johansson att han vill ändra på att svenskar är "så förbannat fega" när det gäller att bemöta konsekvenserna av invandringen.

– Det var en som intervjuade en massa ungdomar i Gottsunda till exempel där jag kommer ifrån. De frågade: "Hur kommer det sig att ni bara rånar svenneungar?" De svarade: "Så klart, om vi rånar någon annan, om vi rånar en arab: kusinerna kommer, pappa kommer, brorsan kommer, det blir krig jaow. Men de, svennarna, de är faderslösa." Det finns alltså ett arabiskt uttryck som är just faderslös, som man då kallar svennarna, för att ingen kommer. Och jag säger, vad är det för fel på oss?

Efter att den populära användaren Memingenjören publicerat klippet med Johansson på Twitter har det väckt uppståndelse inom vänstern.

"Två killar som drabbats av något slags allergisk chock samtalar om fördelarna med rasism, retarderad manlighet och hedersrelaterat våld", kommenterar riksdagsledamoten Ali Esbati (V).

Aftonbladets vänsterjournalist Johanna Frändén skriver:

"Viktigt nu att svenska 'faderslösa' män anammar hederskultur och börjar med gatans rättsskipning. (Samtidigt måste 'araberna' ut om de inte respekterar svensk kultur, JALLA!)"

Jan Emanuel Johansson har själv blivit snuskigt nyrik på invandringen från tredje världen genom att driva bidragsfinansierade vinstdrivande hvb-hem och asylboenden. S-veteranen lever idag ett skattefinansierat lyxliv.


Kriget mot veden

Löfven försökte förbjuda vedspisar 2017. Nu ska en ny avgift på "virkesupplag" vid vägar bli regeringens nya sätt att komma åt "gratisenergin" på landsbygden.0 Plus

Attackerade tv-profilen i grupp. Men det slutade med att vänsterextremisterna fick fly undan 57-åringen i panik.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Aftonbladet-profilen åter i rampljuset. "Jag i mötet med sköterskan: Jonna Sima? Ja, Aftonbladet läser jag INTE!" 0 

Mer från Inrikes

Vetenskap

Snabbt ökande förskrivning av adhd-läkemedel . Var tionde pojke i Sverige har nu fått diagnosen.0 

Enkelt test visar risken för alzheimer. Lundaforskarnas upptäckt.0 

Kultur

"Jag kallar det PK": Ulf Brunnberg rasar mot nya Saltkråkan. Skådisarnas bråk om nyinspelningen.0 

Van Morrisons nya album stämplas som antisemitiskt. Har låtar som "They Own the Media".0