"Jalla, stick hem!" – S-profil vill kasta ut invandrare som inte följer svenska regler

Publicerad 12 januari 2021 kl 13.17

Inrikes. Den före detta riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson (S) anklagas nu för rasism efter att ha föreslagit att invandrare som inte vill följa svenska regler ska kastas ut ur landet.

Gilla artikeln på Facebook

– Lär svensk kultur, lär svenska regler. Lär du dig inte svenska regler, om du inte följer lagen: Jalla, stick jaow! säger Johansson i videon och gör sedan en armrörelse för att demonstrera hur invandrarna ska kastas ut.

S-veteranen fortsätter sedan:

– Vilket land skulle tolerera att man kom som flykting och inte betedde sig? Hur kan Sverige vara på det sättet att någon kommer hit, beter sig illa och de bara: "Nej men stackaren, vad har du varit med om?" Vet du vad? Stick hem!

I videon, som ursprungligen publicerats på Youtube, säger Jan Emanuel Johansson att han vill ändra på att svenskar är "så förbannat fega" när det gäller att bemöta konsekvenserna av invandringen.

– Det var en som intervjuade en massa ungdomar i Gottsunda till exempel där jag kommer ifrån. De frågade: "Hur kommer det sig att ni bara rånar svenneungar?" De svarade: "Så klart, om vi rånar någon annan, om vi rånar en arab: kusinerna kommer, pappa kommer, brorsan kommer, det blir krig jaow. Men de, svennarna, de är faderslösa." Det finns alltså ett arabiskt uttryck som är just faderslös, som man då kallar svennarna, för att ingen kommer. Och jag säger, vad är det för fel på oss?

Efter att den populära användaren Memingenjören publicerat klippet med Johansson på Twitter har det väckt uppståndelse inom vänstern.

"Två killar som drabbats av något slags allergisk chock samtalar om fördelarna med rasism, retarderad manlighet och hedersrelaterat våld", kommenterar riksdagsledamoten Ali Esbati (V).

Aftonbladets vänsterjournalist Johanna Frändén skriver:

"Viktigt nu att svenska 'faderslösa' män anammar hederskultur och börjar med gatans rättsskipning. (Samtidigt måste 'araberna' ut om de inte respekterar svensk kultur, JALLA!)"

Jan Emanuel Johansson har själv blivit snuskigt nyrik på invandringen från tredje världen genom att driva bidragsfinansierade vinstdrivande hvb-hem och asylboenden. S-veteranen lever idag ett skattefinansierat lyxliv.


Gängen markerar sina revir. För att förstå varför måste vi lämna det liberala sättet att tänka, skriver Joakim Andersen.0 Plus

Tusentals protesterade på Facebook. Men utpekade mannen får jobba kvar inom staten – trots bildbevis.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Styr målet – för att kunna ogilla. Video: Här slipper Swedbank svara på varför man stängt kontot, och får istället fortsätta slingra sig skriftligen.0 

Nya storstudiens slutsats om symtomen. "Då kan man utesluta andra orsaker än covid – med över 80 procents säkerhet."0 Plus

Mer från Inrikes

SMHI klass 3-varnar för snökaos i Västerbotten

Högsta varningsklassen.. Kan störa elförsörjning och telekommunikationer.0 

Regeringen "ställer om" Sverige till "klimatekonomi"

Presenterar hundra olika åtgärder.. "Vi lägger grunden för en långsiktig och hållbar omställning av samhället."0 

Sabuni hotar med extraval om Löfven ökar invandringen

Kommer inte acceptera regeringens planer.. Centern oroliga att januariavtalet faller – försöker pressa L att backa.0 

Kultur

Phil Spector död i corona. Demonproducenten och mördaren har avlidit.0 

Breaking Bad-stjärnan kritisk till "cancel culture". Samhället har blivit hårdare och mindre tolerant, enligt Bryant Cranston.0