Alternativ för Sverige

Kasselstrand: "Annie Lööf är Sveriges farligaste politiker"

Publicerad 5 juli 2018 kl 12.37

Inrikes. Centerpartiets ledare Annie Lööf, som talade i Almedalen i går, är Sveriges "farligaste partiledare" och skulle förvandla Sverige till ett u-land. Det menar Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand.

Dela artikeln

Det var ett känslomässigt och på gränsen till hysteriskt tal som Annie Lööf höll i Almedalen på onsdagen.

Det menar i varje fall Alternativ för Sverige i sin analys av talet, där Lööf ska ha varit nära att falla i gråt.

Partiledaren Gustav Kasselstrand skräder inte orden när han kritiserar Centerledaren.

– Annie Lööf är ett direkt hot mot Sverige. Hon har inga som helst spärrar. Hon är Nato-fanatiker, hon är EU-fanatiker, hon är en invandringsfanatiker, hon är politiskt korrekt, hon har aldrig behövt ta ansvar för någonting och har aldrig jobbat i hela sitt liv, hävdar han.

– Hon är upplyft av medierna och lever helt och hållet i sin egen bubbla. Jag skulle säga att hon är den farligaste partiledaren i Sverige, eftersom hon har föreställningar och idéer som om de implementerades skulle förvandla Sverige till ett u-land på en dag.

Enligt Kasselstrand är det absurt att Lööf står och pratar om att lösa Sveriges problem, när det är hon själv som skapat dem.

– Det vi ser idag i Sverige är effekten av Annie Lööfs politik. Hon satt ju i Alliansregeringen. Det är hennes politik som redan har implementerats. Det är det här Sverige som vi ser som vi får med Annie Lööf, och hon vill göra det ännu mer mångkulturellt. Och nu låtsas hon som att hon inte bär något snavar, och att allt skulle vara Socialdemokraternas fel.

– De här politikerna har varit med otroligt länge. Annie Lööf har suttit jättelänge i Centerpartiet. Varför skulle vi lita på dem och att de ska göra något åt problemen nu, när det Sverige vi ser är skapat av dem?

Om Alternativ för Sverige kommer in i riksdagen så kommer man jaga Annie Lööf och ställa henne till svars för den politik, lovar Kasselstrand.

– Vårt fulla fokus kommer vara att ställa Annie Lööf till svars. Hon ska inte få komma undan, och hon kommer må dåligt i Sveriges riksdag när hon har med oss att göra. Vi kommer inte visa någon pardon.

Gustav Kasselstrand menar också att Lööf letar efter varje tillfälle att bli kränkt, för att sedan kunna sända ut "godhetssignaler" och framställa sig själv som en moraliskt överlägsen människa.

– Problemet med politikeradeln är att de lever inte i samma verklighet som vanliga svenskar, utan i en isolerad verklighet där de umgås med andra politiker och kändisar och inte behöver träffa vanliga människor.


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Polen utesluter räntesänkningar

"Tidigast 2026".. Behåller styrräntan på 5,75 procent – trots lägre inflation än Sverige.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Pratar om fred – men hur blir det? Utrikespolitiskt är Le Pens parti ett oprövat kort.0 

Mer från Inrikes

Dog på sin balkong efter arbetspasset på Northvolt

"Det är bara en chock alltihop".. Fortfarande oklart vad som orsakat de många dödsfallen.0 

Har avslutat aspirantutbildningen. "Ni kommer att göra skillnad i många människors liv."0 

Vetenskap

Nord stream-gasen kvar i havet. Mätningarna visar.0 

Svensk AI-superdator blir dubbelt så kraftfull. "Berzelius" uppgraderas för 125 miljoner kronor.0 

Kultur

Fler läser fysiska böcker i sommar. Kan vara riktigt bra raggningstrick.0