Kasselstrand: "Sverige har blivit som ett tattarläger"

"Politikerna borde skämmas, inte svenskarna"

Publicerad 6 juni 2020 kl 14.51

Inrikes. Även AFS-ledaren har publicerat en nationaldagshälsning, där han liknar det Sverige som tagit form på senare decennier vid ett "tattarläger". Samtidigt lyfter han som enda partiledare den i sociala medier aktuella frågan "Svenska liv räknas", eller #SwedishLivesMatter-taggen.
– Är det inte sjukt att vi svenska knäböjer inför något som skett i ett annat land, ber om ursäkt för vår egen existens och hudfärg, samtidigt som vi låter invandrare slakta svenska ungdomar?, säger han.

Gilla artikeln på Facebook

Svenskarna har inget att skämmas över utan har byggt upp ett av världens rikaste och mest välmående länder.

Det konstaterar Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand i en nationaldagshälsning på lördagen.

Men de senaste decennierna har något hänt. Politikerna i de så kallade "sjuklöverpartierna" har förstört landet.

– Sverige är en tusenårig monarki som omvärlden sett på med beundran, men som politikerna de senaste årtiondena har förvandlat till något som liknar ett tattarläger.

Enligt partiledaren borde svenskarna sluta vara tysta om det som händer med deras land och omedelbart börja "ryta ifrån".

– Det är politikerna som borde skämmas, inte det svenska folket, säger han.

– Därför är det så beklämmande att se hur en svensk polis knäböjer inför Black Lives Matter och vänsterextremister som vrålar om att polisen är rasister och att Sverige är rasistiskt.

De som tycker att Sverige är så hemskt kan ju lämna landet, tycker han.

– Är det inte sjukt att George Floyds namn är mer känt i Sverige än Wilma Andersson, Tommie Lindh och Ebba Åkerlund, svenska ungdomar som mördats på mångkulturens altare och som hade levt utan massinvandringen som politikerna är ytterst ansvariga för? Är det inte galet att vi inte pratar om det våld svenskar utsätts för? Är det inte sjukt att vi svenskar knäböjer inför något som skett i ett annat land, ber om ursäkt för vår egen existens och hudfärg, samtidigt som vi låter invandrare slakta svenska ungdomar?

Hans parti lanserar därför tröjan "Svenska liv räknas", avslutar Kasselstrand.


Liberala floskeln "Vi är alla afrikaner" utmanas av spektakulärt fynd. Människoliknande varelser i Europa vid en tid då våra påstådda förfäder i Afrika såg ut som apor, enligt ny studie.0 Plus

"Fertig? Jawohl!" Avspeglar starka banden mellan svenska kvällstidningen och naziregimen.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Rekordmånga vill ha skuldsanering

Stora antalet skuldsatta unga oroar.. "Vi lever i ett samhälle som är uppbyggt kring lån och skulder."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.