Alternativ för Sverige

Kasselstrand: "Vi ska jaga pk-politikerna och ge dem mardrömmar!"

Publicerad 26 maj 2018 kl 19.17

Inrikes. På lördagseftermiddagen genomförde Alternativ för Sveriges ytterligare ett nytt torgmöte i Uppsala. Där talade partiledaren Gustav Kasselstrand bland annat om vad som kommer hända om hans parti kommer in i riksdagen.

Gilla artikeln på Facebook

– Vi struntar i den politiska korrektheten! Det är dags att någon talar klarspråk i det här landet. Politiker som vågar tala från hjärtat och inte klär inte allting i flum och meningslösheter som ingen begriper!, sade Gustav Kasselstrand under torgmötet i Uppsala.

– In med politiker som vågar talar klarspråk. Jag struntar fullständigt i om det blir dålig stämning i riksdagens kammare när Alternativ för Sverige kommer dit. Det är ju själva meningen med att vi ska komma dit!, fortsatte han inför en applåderande publik.

– Det ska inte vara bra stämning när vi sitter i riksdagen. Vi ska jaga dem! Vi ska hålla dem för ansvariga! De ska drömma mardrömmar om nätterna och kallsvettas!

Han tog sedan riksdagsledamoten Jeff Ahl som exempel, som tidigare i vår hoppade av Sverigedemokraterna för Alternativ för Sverige och som därefter ställt flera av statsråden mot väggen i riksdagskammaren.

– Titta vad han har åstadkommit. Tänk vad 25 stycken av oss skulle kunna göra!

Enligt Gustav Kasselstrand är det nu dags att "konkurrensutsätta" politiken i Sverige.

– De som skapat problemen i vårt land säger nu att de ska lösa dem. Helt otänkbart! De behöver konkurrens!, påpekade han.

I samband med torgmötet i Uppsala ska även extremvänstern ha varit mer på fötterna än i Stockholm, och bland annat attackerat en av AFS medlemmar med knytnävsslag, skriver partiet:


Nya Sverigebilden

Här talar invandraren ut om sitt hat mot svenskar. "Ni är äckliga pedofiler" och "ni kommer aldrig lyckas kasta ut oss", säger han bland annat.0 Plus

Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

Hade hunnit flå och stycka djuret när polisen ingrep. Försvaret: "Det är normalt där vi kommer ifrån."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0 

Vetenskap

Hitlers okända statyrivariver. Jämförs med "Black lives matter"0 Plus