Fria Tider granskar FI

Kawesa betalar städerska efter Fria Tiders granskning

Publicerad 13 september 2014 kl 16.45

Ekonomi. På torsdagen avslöjade Fria Tider att Victoria Kawesa som står på plats nummer tre på Feministiskt initiativs riksdagslista struntat i att betala 11.600 kronor för städning av sin våning i Stockholm – pengar som hon sannolikt gjort RUT-avdrag för trots att Fi vill avskaffa RUT. Nu betalar Kawesa fakturan och erkänner "frivilligt" att hon gjort RUT-avdrag i Expressen.

Gilla artikeln på Facebook

Kvällstidningen påstår sig "avslöja" att Victoria Kawesa är skyldig sin polska städerska Beata Bulanda drygt 11.000 kronor och att politikern har gjort RUT-avdrag för städtjänster, trots att Fi är emot RUT-avdrag.

I själva verket är det dock Kawesa själv som valt att bemöta Fria Tiders uppgifter i Expressen, eftersom torsdagens artikel klargjorde att Fria Tider tänkte granska Kawesas deklaration när den väl godkänts och blivit offentlig.

Den 39-åriga politikern kan även meddela att hon har betalat fakturan, vilket städerskan bekräftar.

– Jag vill säga att Victoria Kawesa är en fantastisk person och hon har nu betalat alla sina fakturor till mig, säger Beata Bulanda till kvällstidningen.


Skräckinjagande ljuden beskrivs som vrål från en drake. Tusentals samlades för att hitta varelsen som ger ifrån sig lätet.0 Plus

Installerade övervakningskamera. Den skräckinjagande "mannen med ljuset" visade sig vara verklig.0 Plus

Ekonominyheter

Konkurserna fortsätter att minska kraftigt

Hålla stängt lönsamt när stödpaketen rullar in.. I Stockholm minskar konkurserna med 15,6 procent sedan samma månad förra året.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.