Sängen där mordförsöket ägde rum samt den dömde kvinnan.

Knivhögg man i magen: "Det var en sexlek"

Publicerad 25 januari 2021 kl 19.54

Inrikes. En 25-årig kvinna i Skåne har dömts till 10 års fängelse för mordförsök efter att ha givit en man upprepade knivhugg i magen. Kvinnan själv beskriver det hela som "en sexlek".
– Först kände jag upphetsning, men då blev jag samtidigt rädd så det fick inte den effekt jag hade hoppats på, berättar 25-åringen efteråt.

Gilla artikeln på Facebook

Mordförsöket ägde rum den 13 november förra året i Simrishamns kommun. Den 25-åriga kvinnan och mannen, som är 31 år, har känt varandra i tio år. De var bästa vänner och hade de senaste åren haft sexuellt umgänge någon gång i månaden.

Tre dagar innan den aktuella händelsen bestämde de sig för att träffas, titta på film och ha sex. Mannen frågade 25-åringen om de skulle ha sex och hon svarade ja.

Kvinnan kom till honom vid sju-åttatiden på kvällen och var då "lugn och fin och sällskaplig", enligt 31-åringen. När de skulle ha sex berättade hon att hon hade "en överraskning, en sexleksak".

– Hon frågade nu om vi skulle "rispa" varandra och det gick jag med på, alltså att rispa lätt, att dra lätt med kniven. Vi hade pratat om att rispa varandra, men jag fick inte direkt något erbjudande att rispa henne, sade mannen i förhör.

Istället fick han hugg i magen så blodet flödade och han svimmade.

Kvinnan uppgav under rättegången att hon minns att mannen sade till henne att ta det "jävligt försiktigt" när de var i sängen och hon hade tagit upp kniven.

– Sedan råkade jag sticka honom alldeles för hårt. Jag tappade kontrollen. Först då kände jag upphetsning, men då blev jag samtidigt rädd så det fick inte den effekt jag hade hoppats på, sade hon.

Knivvåldet orsakade bland annat två sårskador till höger på bålen, en sårskada till vänster på buken med blödning, en sårskada på höger ben samt hudrispor på buken.

Mannens liv kunde dock räddas efter att han förts med ambulans till sjukhuset. Detta sedan en anhörig till honom slagit larm.

– Behöver en ambulans omedelbart. De bara forsar blod. Han ligger på golvet och blodet forsar ur honom. Där är en stor pöl på golvet. Han hade en flicka där inne och det verkar som hon har knivhuggit han, sade den anhörige till larmoperatören.

Kvinnan själv hade då lämnat platsen.

Enligt åklagaren fanns en fara för att mordförsöket skulle ha fullbordas "eftersom sårskadan till vänster på buken med påföljande blödning varit livshotande samt att knivvåldet mot överkroppen varit livsfarligt".

Den 25-åriga kvinnan har nu dömts till 10 års fängelse för försök till mord. Hon ska också betala 132.000 kronor i skadestånd till offret.


PK-avhoppare förklarar läget i bok om evolution. Genetiken visar att mänskligheten kan delas upp i raser med olika egenskaper, menar han.31 Plus

Forskarna om plötsliga ombytet. Omvälvande händelse runt 1000 f.Kr. förklarar religiösa tabut.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Köper jätteannonser mot "bankmaffia"

Slaget om silverpriset fortsätter.. Småsparare köper nu annonser mot prisdumpande blankare i banksektorn.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.