Händerna på täcket? Mücahid Cihad Han varnar för att onani gör handen gravid.

Muslimsk predikant: Era händer blir gravida när ni onanerar

Publicerad 27 maj 2015 kl 20.31

Utrikes. Män som onanerar gör sina händer gravida och får ta hand om sin handavkomma i himlen, varnar den muslimske TV-predikanten Mücahid Cihad Han.

Gilla artikeln på Facebook

Det var under ett framträdande i den turkiska TV-kanalen "2000 TV" som den muslimske predikanten Mücahid Cihad Han kom med sitt spektakulära uttalande.

En TV-tittare som ringde in till TV-showen och frågade om islams syn på onani fick veta att onani gör handen gravid och att handavkomman är något som man senare måste ta hand om när man kommer till himlen.

– En passus slår fast att de som har samlag med sina händer kommer upptäcka att deras händer är gravida i efterlivet, klagandes mot dem inför gud om sina rättigheter, hävdade predikanten bland annat.

TV-tittaren erkände för den muslimske predikanten att han till och med onanerat i Mecka under sin pilgrimsresa dit. Predikanten uppmanade i gengäld TV-tittaren att "motstå satans frestelser", rapporterar Daily Mail.

Utspelet har den senaste tiden fått stor medial uppmärksamhet i Turkiet där en artikel med TV-inslaget delats av hundratusentals turkar på Facebook. Själv verkar däremot Cihad Han ta reaktionerna med ro och har retweetat flera av de hånfulla nyhetsartiklarna om honom i sitt Twitterflöde. Predikanten har även postat flera inlägg på Twitter där han försvarar sina uttalanden och fördömer onani.

 


Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Våld, skattepengar och extremism. Ska Moderaterna regera med SD-stöd måste de kapa banden till Expo.0 

Mer från Utrikes

Vetenskap

Kultur

Mer islam i Bolibompa efter muslimskt s-krav. Barn ska lära sig om ramadan och eid.0 

John Cleese ber också om ursäkt – för att han skämtat om vita. Monty Python-komikerns utspel efter Apu-skandalen.0