NWO:s bidragsmål: Tio miljarder ska försörjas 2050

Publicerad 26 maj 2020 kl 20.13

Utrikes. FN-projektet New World Order (NWO) har nu publicerat sina mål för år 2050. Bland annat ska biståndet höjas så kraftigt att samtliga av jordens då 10 miljarder invånare känner sig "ekonomiskt glada", lovar NWO.

Gilla artikeln på Facebook

FN:s NWO-projekt beskriver sig som ett "globalt initiativ på toppnivå, grundat 2008 i syfte att inleda ett nytt ekonomiskt paradigm, en ny politisk ordning och, mer allmänt, en ny världsordning för mänskligheten, som ska uppnå FN:s globala mål år 2030 och skänka glädje, välmående och frihet till alla på jorden år 2050".

Globalisten Nicolas Sarkozy, en av grundarna av organisationen, talade redan 2008 om att "en stor revolution står för dörren" och att den dåvarande finanskrisen skulle "tvinga" oss att reformera världsekonomin till förmån för tredje världen. Nu har det till synes avsomnade projektet fått nytt liv under coronakrisen, som trots att den främst drabbat västvärlden ofta används av globalister som vill använda krisen för att skicka skattepengar till världens mindre hårt drabbade länder.

På sin hemsida skriver NWO att de rika länderna förväntas bränna 30.000 miljarder dollar på att skapa "happytalism" i tredje världen och uppnå FN:s 17 globala mål år 2030. Happytalism är en ny "framtids­ideologi" som NWO har skapat, och som fokuserar på att människor från tredje världen ska få så mycket pengar och ha så roligt som möjligt. Huruvida det även finns olikheter mellan svensk socialdemokrati och happytalism framgår däremot inte av NWO:s pressmeddelande.


Video: Kommer "aldrig i livet" flytta tillbaka. "För mycket våldtäkter, mord, knivhuggningar, halshuggningar, skjutningar, sprängningar, rån, allt."0 Plus

Nyheter från förstasidan

Danmark: Nu drar vi in uppehållstillstånden för syrierna – "De ska självklart åka hem"

Kriget är slut – nu ska de hem. Danska S-regeringen beordrar sitt migrationsverk att ompröva redan fattade asylbeslut.0 

Ekonominyheter

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Fria Tider: Ännu inte för sent. En kort men total nedstängning kostar minst, både i kronor och människoliv.0