Ashley St. Clair, 22, och hennes nya bok.

Nya anti-transboken för barn: "Elefanter är inte fåglar"

Publicerad 28 juli 2021 kl 12.51

Kulturnyheter. Det konservativa amerikanska bokförlaget Brave Books ger nu ut en barnbok riktad mot transsexualism, rapporterar Daily Mail.

Gilla artikeln på Facebook

Boke, "Elefanter är inte fåglar", följer en elefant som heter Kevin och en gam som heter Kulturen som försöker övertyga Kevin om att han i själva verket är en fågel eftersom han kan sjunga så bra.

Gamen ger Kevin en näbb och vingar – men Kevin stöter på stora problem när han ska försöka leva som en fågel trots egentligen är en elefant.

Barnboken har skrivits av högerprofilen Ashley St. Clair, 22, som tidigare jobbade för den konservativa organisationen Turning Point USA. Hon blev dock av med sitt uppdrag efter att ha synts på en gruppbild med Nick Fuentes, som av media anklagas för att vara "rasist" och "antisemit".

– Jag hoppas att de värderingar som lärs ut i boken kan begränsa fallen av det jag kallar "transsexualism by proxy", där barn ges den förvirrande idén om obegränsade och utbytbara kön och får för sig att de plötsligt är trans, säger Ashley St. Clair till Daily Mail.

St. Clair uppger att boken slutar med att Kevin till slut "inser att han trivs bäst med att vara som han är skapt och att han kan tycka om att sjunga och ändå vara en elefant".


Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.