Coronavaccin

På nätet finns omfattande sammanställningar av idrottsmän som plötsligt kollapsat. Hur många sådana fall som beror på vaccinbiverkningar har aldrig utretts.

Obduktioner visar: Vaccinet kan döda dig direkt

Publicerad 11 december 2022 kl 07.07

Vetenskap. Tyska läkare har genom obduktioner dokumenterat tre fall där personer snabbt avled efter vaccinering mot covid-19 därför att vaccinet orsakade inflammation i hjärtmuskeln, så kallad myokardit.

Dela artikeln

Både Pfizers och Modernas covid-vacciner kan orsaka allvarliga biverkningar i form av bland annat inflammation i hjärtmuskeln (myokardit) eller i hjärtsäcken (perikardit).

En fråga som många har ställt sig efter att vaccinerna lanserades är om de ligger bakom många märkliga fall av plötslig sjukdom och död, exempelvis när idrottsmän kollapsar under matcher.

På nätet finns en mängd sammanställningar av sådana fall.

Många läkare, bland dem hjärtläkarna Peter McCullough och Aseem Malhotra, har varnat för att vaccinerna kan leda till akuta hjärtproblem med allvarliga skador och dödsfall till följd.

En svensk intensivvårdsläkare, Sture Blomberg, har uppskattat att tusentals idrottsmän har insjuknat till följd av olika former av vaccinskador.

Nu har sex tyska patologer verksamma vid universitetssjukhuset i Heidelberg redogjort för obduktionsresultat som visar att tre personer, som alla hittades döda i sina hem kort efter vaccinering, sannolikt dog därför att de fick myokardit av vaccinet. Resultaten presenteras i en artikel i tidskriften Clinical Research in Cardiology som publicerades den 27 november.

I artikeln redogörs även för obduktionsfynd i två fall där ett orsakssamband mellan vaccinering och dödsfall bedöms vara möjligt men där sambandet inte kunnat klarläggas med samma säkerhet som i de övriga tre fallen. De fem personerna vars obduktionsfynd beskrivs i artikeln var mellan 46 och 75 år gamla och avled inom en vecka efter vaccinering.

Läkarna skriver i artikeln att deras studie inte medger några slutsatser om hur vanligt förekommande det är att människor dör därför att de fått myokardit av vaccinet.


Så dog soldaterna för "flickskolor" i Afghanistan. Svenska medier sålde in kriget – med hundratusentals döda – som ett feministprojekt.0 Plus

Coronavaccin

Läkare och makthavare hängdes 1948. Här är okända dokumentet som klassar tvångs­vaccinering som brott mot mänskligheten – än idag.0 Plus

Portabel "skyddskupol" skyddar styrkorna på marken. Samtidigt storsatsar Sverige på föråldrade amerikanska Patriot-system.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Misstänkt väskmördare gömmer sig utomlands

Polisen går ut med namn och bild. Kvinnor gripna i USA för inblandning i mordet på Värmdö.0 

Ekonominyheter

Prognos: Bostadsbyggandet på fortsatt låga nivåer

Tecken på en liten vändning.. "Men vi är långt ifrån de nivåer som behövs."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.