Ungern och invandringen

Orbán: Sverige har blivit Europas våldtäktsland

Publicerad 27 juli 2015 kl 14.31

Utrikes. Massinvandringen från tredje världen visar inga tecken på att sina och innebär nu det största hotet mot Europa. Det hävdar Ungerns premiärminister Viktor Orbán, som pekar ut Sverige som exempel på hur mångkulturen utplånar länder inifrån.

Gilla artikeln på Facebook

Bara i år har Ungern tvingats ta emot omkring 90.000 asylsökare och regeringen har svarat med att bygga ett högt staket längs gränsen till Serbien.

Men grundproblemet med massinvandringen kvarstår och blir värre för varje dag, varnade premiärminister Viktor Orbán under ett tal i helgen. Frågan är om Europa över huvud taget kan överleva invasionen av folkslag från tredje världen, konstaterade han.

– Det som står på spel är Europa och den europeiska livsstilen. Huruvida våra europeiska värderingar och nationer ska överleva eller utplånas – eller, för att vara mer precis, förvandlas till oigenkännlighet, sade Orbán.

Premiärministern befarar att det inflöde vi ser idag bara är början. Efter att de nordafrikanska staterna, som tidigare fungerade som en "försvarszon för Europa" och absorberade "de massor som kom från Afrikas hjärta", kollapsat kan vi nu få se en massinvandring av en omfattning vi inte kunnat föreställa oss.

– Vi vill bevara Europa för européerna och Ungern för ungrarna, sade Viktor Orbán, som beskyller EU:s ledarskap och den politiska vänstern för att ha skyndat på den europeiska undergångsprocessen.

– Den europeiska vänstern ser inte invandringen som en fara utan som en möjlighet. Vänstern har alltid betraktat nationer och nationell identitet med misstänksamhet. De tror att en ökad invandring kan försvaga, eller till och med utplåna, nationsgränserna. Det senare skulle innebära att vänstern når sitt historiska men hittills otänkbara långsiktiga mål.

Det massiva inflödet av folkgrupper från tredje världen skapar enligt Viktor Orbán tre huvudproblem för de länder som drabbas: Mångkulturalism, terrorism och ekonomisk nedgång. Ett annat problem, som enligt den ungerske premiärministern tystas ned på grund av politisk korrekthet, är den skenande kriminaliteten.

– Enligt FN:s statistik har Sverige numera flest våldtäkter i världen vid sidan av den afrikanska staten Lesotho. Enligt en rapport från det brittiska parlamentet från 2013 har antalet muslimer i brittiska fängelser tredubblats under de senaste femton åren. I Italien begicks en fjärdedel av brotten under 2012 av invandrare. Det finns hur många exempel som helst, sade Orbán.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Österrike: Fängelse för vaccinvägrare

Utkast till nya lagen läckt. Så ska hela landets befolkning över 14 år tvingas ta coronavaccin.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.