Popsångerskan Zara Larsson, 23, och knarkdömde pojkvännen Lamin Holmén, 28.

Popsångerskan efter domen mot pojkvännen: "Jag har rökt mycket gräs"

Publicerad 12 mars 2021 kl 07.02

Kulturnyheter. Popsångerskan och vänsterdebattören Zara Larsson, 23, lyfts ofta fram som förebild för unga kvinnor. Men efter knarkdomen mot hennes nya pojkvän Lamin Holmén, 28, säger hon nu själv att hon "rökt mycket gräs" under sina år i rampljuset.

Gilla artikeln på Facebook

Zara Larsson, vars nya pojkvän alltså är dömd för narkotikabrott, uppger i en intervju med nyhetsbyrån TT att hon själv har hållit på med droger länge.

– Jag har rökt mycket gräs under mina år, nu har jag slutat med det. Jag är trött på den känslan, den fick mig att känna mig lite ångestfylld, säger hon till TT.

Enligt popsångerskan berodde missbruket på att hon vistats mycket i USA, som hon av någon anledning besöker frekvent trots att hon nästan bara är känd i Sverige.

– Jag har tillbringat så mycket tid i LA, det är en social grej som alla gör där, hävdar Larsson i intervjun med TT.

Enligt Stoppa Pressarna var det dock inte i "LA" som feministens nya kärlek åkte fast, utan vid en vanlig knarkrazzia i Eskilstuna.

Lamin Holmén dömdes för narkotikabrott av Eskilstuna tingsrätt den 12 november förra året, efter att ha blivit haffad med cannabis på ett hotell i staden. Han försökte kasta ut sitt cannabispaket genom fönstret men en ordningsvakt noterade manövern och grep honom.

Av senare analysresultatet framgick att Lamin Holmén hade använt cannabis vid tillfället eller en tid dessförinnan. Han dömdes därför för ringa narkotikabrott till 40 dagsböter på vardera 240 kronor.


Brottsvåg på badhusen

"Jag befann mig i en sexuell nödsituation." Roade sig med att dyka från hopptornet efter våldsamma övergreppet, medan pojken fick föras till sjukhus.0 Plus

Här kampanjar hon mot "vita män" och "rasism". Men när fästmannen Hasan nekades PUT mördade han sin flickvän i protest.0 Plus

SD-topparnas kärlek allt annat än besvarad. Regeringen i Israel vägrar att ens vistas i samma rum som "nynazistiska" svenska partiet.0 Plus

Nyheter från förstasidan


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.