Bulletin

Sanandaji: Arpi en lögnare

Publicerad 9 mars 2021 kl 20.32

Kulturnyheter. Konflikterna på nyhetssajten Bulletin.nu trappas upp. Tidningens storägare Tino Sanandaji svarar på de anklagelser från flera anställda som fördes fram i tidningen Journalisten och anklagar själv Bulletins chefredaktör Ivar Arpi för att ljuga.

Gilla artikeln på Facebook

Det är i en längre text på Facebook som Sanandaji ger en rejäl smocka till medarbetarna på den egna tidningen.

Enligt honom själv ville han säga upp den journalist som ska ha varit ansvarig för tidningens omskrivna plagiat från andra medier tidigare i år, redan innan flera medier uppmärksammade plagiaten.

"Eftersom jag kritiserade en inkompetent journalist riktar Arpi falska anklagelser mot mig, låter mig inte svara och upprepar lögn att jag 'hängt ut' personen i fråga, samt andra lögner. Som alltid när någon ljuger och avbryter höjde jag rösten och skrek över honom, men som vanligt var allt jag sa med hög volym sant, medan Arpi samt tyvärr andra ljög alltmer desto mer trängda de blev", skriver Sanandaji om den egna redaktionen och fortsätter:

"Nästa dag ljög de om VD och styrelseordförande i ett möte där jag överhuvudtaget inte deltog, på samma sätt".

Enligt Tino Sanandaji finns det ytterligare kritik att komma med när det gäller Ivar Arpi, men det tänker han inte göra ännu eftersom han är angelägen om att inte orsaka att något så kallat gräl ska uppstå inom verksamheten.

"Det finns ett flertal vitten om de lögner Arpi och andra ägnar sig åt, men det är meningslöst att gräla", skriver Tino Sanandaji på Facebook.

Han kritiserar också den nyhetsbevakning som Bulletins redaktion har presterat:

"I stället för tidningen läsarna vill ha har nyhetsdelen levererat trist sojabaserad lättmjölk och ställt till en plagiatskandal."


Coronavaccin

"Vad håller du på med jävla somalier?" Borlänge-familjen vågade inte bo kvar efter mardrömslika upplevelsen.0 Plus

Asylkaoset

Nyheter från förstasidan

Nära 1.000 skjutningar i USA – på en vecka

Efter BLM-kampanjen. Svarta gängvåldet eskalerar bortom kontroll.0 

Ekonominyheter


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.