20 PERSONER: Expressen publicerar namn och bild på 20 svenska IS-terrorister. Ingen är dock etniskt svensk.

Svenska IS-krigarna som slåss för att få våldta

Publicerad 28 september 2014 kl 11.15

Inrikes. De har fått uppehållstillstånd och medborgarskap i Sverige dit de kommit som flyktingar. Nu är de tillbaka och krigar i Mellanöstern. Möt de svenska medborgarna som strider för IS – en armé där soldaterna har rätt att våldta civila kvinnor som betalning för sin tjänstgöring.

Gilla artikeln på Facebook

Det är tidningen Expressen som idag publicerar namn och bild på 20 terrorister som krigar för IS, och som har svenska medborgarskap.

Männen som krigar får betalt genom krigsbyten. I krigsbytet ingår även tillfångatagna kvinnor, som soldaterna i IS har rätt att våldta. De kallas "Sabaia" - fritt översatt slavinnor, skriver Expressen.

Förutom männen har minst åtta unga kvinnor från Stockholms förorter den senaste tiden anslutit sig till IS, skriver Svenska Dagbladet.


Försvarar sig med att allt är Sveriges fel. En rad offer – mannen körde in i vakterna när han skulle gripas.0 Plus

"Klimathotet"

Går steget längre än Greta. Nu presenteras slutgiltiga lösningen på "klimatkrisen".0 Plus

Kriget mot veden

Löfven försökte förbjuda vedspisar 2017. Nu ska en ny avgift på "virkesupplag" vid vägar bli regeringens nya sätt att komma åt "gratisenergin" på landsbygden.0 Plus

Ekonominyheter

Ingves ”djupt orolig" för sitt eget boprisrally

Riksbankschefen beklämd av lånefesten.. "Har pratat om bostadsmarknaden sedan jag började på Riksbanken" men inte gjort nåt.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.