Våldsdåd av "transpersoner" har inträffat över hela världen. Bilden visar inte händelsen som beskrivs i artikeln, utan en uppmärksammad incident i Australien där en "transperson" gick till attack med en yxa på 7-eleven.

"Transperson" slog kvinna medvetslös inne på damtoan

Publicerad 17 december 2022 kl 19.47

Utrikes. Två kvinnliga elever misshandlades av en "transperson" inne på damtoan på en gymnasieskola i Oklahoma. Den ena kvinnan slogs och sparkades så allvarligt att hon förlorade medvetandet.

Dela artikeln

Det var den 26 oktober i år som två kvinnliga elever misshandlades på gymnasieskolan Edmond Memorial High School i Oklahoma. Kvinnorna blev slagna och sparkade av en annan elev på skolan som påstår att han är en "transperson". Incidenten har först nu kommit till allmänhetens kännedom eftersom skolledningen tidigare valt att inte gå ut med någon information.

Händelsen utspelade sig inne på en av skolans damtoaletter när den unge mannen, som alltså hävdar att han egentligen är en kvinna, gav sig på en kvinnlig elev.

Enligt brottsoffret tilltalade mannen henne inne på toan, men hon valde att inte svara. Då blev mannen aggressiv, närmade sig med knutna nävar och frågade om hon ville slåss.

Strax därefter fick kvinnan ett slag i ansiktet. Hon uppger i polisförhör att slaget var så kraftfullt att hon inte hade en chans att försvara sig. Mannen fattade tag i hennes hår, drog ner henne på golvet, sparkade henne i ansiktet och fortsatte slå henne med knuten näve.

Vittnen till händelsen uppger för polisen att kvinnan slogs medvetslös och säckade ihop. En annan kvinna som försökte ingripa fick själv två slag i ansiktet.

Enligt den feministiska nyhetssajten Reduxx, som först rapporterade om händelsen, uppger en av gärningsmannens föräldrar att den misshandlade kvinnan retat deras son därför att han är en "transperson".

Mannen går inte längre på skolan och har åtalats för misshandel.

Delstaten Oklahoma har infört lagstiftning som förbjuder män att vistas på damtoaletter. En talesman för skolan säger till Fox News att gärningsmannen inte hade rätt att vara inne på damernas.


Ekonominyheter

Ny kartläggning: Här får du mest sommarstuga för pengarna

Hela listan.. Billigaste platserna – och tipsen för att förverkliga stugdrömmen.0 Plus


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.