Göteborgsmassakern

Tre män utreds för massakern

Publicerad 20 mars 2015 kl 17.05

Inrikes. Tre män greps igår kväll och utreds nu för eventuell inblandning i onsdagens massaker på krogen Vår krog & bar vid Vårväderstorget i Göteborg.

Gilla artikeln på Facebook

Enligt handlingar från tingsrätten som Fria Tider tagit del av är männen 18, 20 och 27 år gamla. En av männen, 20-åringen, är tidigare dömd för brott. Alla tre är invandrare från Mellanöstern och en av männen är enligt uppgift till Fria Tider en nyanländ flyktinginvandrare.

Polisen meddelade under eftermiddagen idag att ingen av männen ännu delgivits misstanke för mord eller försök till mord – istället är de alla tre anhållna misstänkta för grovt vapenbrott. Männen greps på Ekedalsgatan vid tjugo över tio igår kväll och polisen skriver på sin hemsida att man "utreder om de gripna kan ha ett samband med händelsen på Vårväderstorget".

En av männen har utretts för brottslighet ända sedan i augusti förra året och Migrationsverket har bland annat informerats om den pågående polisutredningen mot mannen.


Nyheter från förstasidan

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Förslaget: Husägare ska betala 1,4 miljoner till VVS-branschen – per dag. Det nya lagförslaget är omotiverat och orimligt, skriver Landsbygdspartiets talesman Arne Gunnarsson i denna insändare.0 

Vetenskap

Google-visselblåsaren: "En orwellsk mardröm till censurmaskin". Zachary Vorhies om tiden hos IT-jätten och efterspelet.0 

Banbrytande läkemedel föryngrar människor. Forskarna själva chockade av resultatet.0 Plus

Kultur

Vänsterextremist åtalad för attack mot Dan Park. Hällde milkshake över gatukonstnären under AFS-möte.0 

Sabaton i allvarlig bilolycka. "Vi är glada över att vara vid liv."0