Så bor vänstern

Utropspriset för Jerzy Sarneckis lyxvilla: 29 miljoner

Publicerad 19 oktober 2021 kl 21.22

Inrikes. Kriminologiprofessorn Jerzy Sarnecki säljer nu sin lyxvilla på exklusiva Lidingö. Utropspriset för den mediehyllade vänsterakademikerns bostad är 29 miljoner kronor, rapporterar Samnytt.

Gilla artikeln på Facebook

Jerzy Sarnecki, 74, har bott i villan på Patron Haralds väg 1 tillsammans med sin fru Helena Du Rées, 58 – som även hon är kriminolog och vänsteraktivist.

Men nu känner alltså duon att det är dags för ett miljöombyte.

Det rör sig om en "fantastisk villa om totalt ca 305 kvm byggd 1999 och ritad av arkitekt Jesper Husman", skriver Anna Ski Mäkleri på Östermalm och Lidingö i sin annons.

Fastighetens övriga bekvämligheter listas sedan:

"Svävande trappa" och pool
"Villan som karaktäriseras av ljus och rymd har fri utsikt över golfbanan och i förlängningen Lidingö Golfklubbs klubbhus. Kök och matplats i öppen planlösning. Master Bedroom med badrum en suite och ytterligare fyra sovrum samt två badrum. Utgång från flera rum till två generösa däck, det ena med pool."

Vidare finns en "svävande trappa till översta etaget med utgång till stor takterrass med fantastisk utsikt".

"Vardagsrum med takhöjd om 4,5 meter och fönster från golv till tak samt kamin. Ytterligare ett sällskapsrum med kamin och utgång till trädgården", fortsätter mäklarbyrån.


Bär på särskild "spök-dna" som saknas hos européer och asiater. Men forskarna vet inte vad det är för apmänniska som afrikanerna blandat sig med.0 Plus

Salivprover visar: Homofobi kan vara naturligt. Åsynen av hånglande män framkallar samma α-amylasnivåer som fluglarver och otäcka maskar, hos heterosexuella män.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Heilande S-minister i blåsväder

Ida Karkiainens vit makt-fester avslöjas av Nyheter Idag. "Har jag gjort det så är det ett försök att ironisera."0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.