Strippklubbens annons i DN.

Wolodarski ber om ursäkt för annons

Publicerad 31 januari 2020 kl 04.56

Media. Dagens Nyheter fick kritik efter att ha publicerat en annons för en strippklubb i Köpenhamn. Nu ber chefredaktör Peter Wolodarski "oförbehållsamt om ursäkt", rapporterar Exakt24.

Gilla artikeln på Facebook

Det var onsdagens resebilaga till DN som hade en helsidesannons för Angels Club i Köpenhamn, som beskrevs som en "exklusive och lyxig herrklubb för kräsna och medvetna besökare".

"För underhållningen står några av världens bästa dansöser, redo att förnöja kunder, antingen vid stora scenen eller med en lite mer personlig touch, i något av de privata båsen. Varje liten detalj är utformad för att ge kunden största möjliga njutning under sitt besök", skrev klubben, enligt Aftonbladet.

Nu bedyrar DN:s chefredaktör Peter Wolodarski att tidningen ska se över sina rutiner.

"En annons som publicerades i en extern reklambilaga som medföljde onsdagens DN, bröt tydligt mot de regler som gäller för annonsering i tidningen. DN ber oförbehållsamt om ursäkt för att annonsen publicerades. Rutinerna kring denna typ av bilagor kommer att skärpas", skriver Wolodarski i ett uttalande.


Hänger lappar med budskap på liken. "Jag heter Sajal, Jag våldtog... Det här är mitt straff" skrev lönnmördaren på sitt tredje offer.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Fyra döda i bilolycka – film sprids på nätet

Polisen: "Vidrigt." Den som filmade olyckplatsen i Göteborg riskerar fängelse.0 

Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.

Senaste huvudledare

Ingen kronisk kansler. Ett annat Tyskland är att vänta när Angela Merkel väl lämnar makten.0 

Trumps handelspolitik kommer till Europa, skriver Dan Ahlmark. Den politiska globalismen kan bli nästa område som omdanas.0 

Mer från Media

Vetenskap

Kultur

Judisk grupp stoppar Roger Waters. Pink Floyd-stjärnan anklagas för att vara antisemit.0