Mordet på Tommie Lindh

AFS: Vår sympatisör mördades av afrikan när han försökte stoppa våldtäkt

Publicerad 12 maj 2020 kl 20.25

Inrikes. En 19-årig man i Härnösand mördades när han försökte rädda en kvinna som blev våldtagen av en afrikan. Det uppger partiet Alternativ för Sverige, AFS, som beskriver den mördade som en sympatisör.

Gilla artikeln på Facebook

© Facebook

Den misstänkte 22-åringen.

På måndagen kom beskedet att en ung man i Härnösand hade dött av sina skador efter att ha utsatts för ett mordförsök på söndags­morgonen.

Den misstänkte 22-åringen är anhållen både för både mord och för våldtäkt på två olika personer. Enligt Nyheter Idag är mannen medborgare i Sudan och skriven i Härnösand. Han begärdes på tisdagen häktad.

Partiet AFS uppger nu på Twitter att att den mördade 19-åringen är sympatisör till partiet. Han uppges ha mördats när han försökte rädda en kvinna som afrikanen våldtog.

"Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället", skriver AFS.

Fria Tider söker AFS för mer information om händelsen.

Enligt Nordiska motståndsrörelsens nyhetssajt Nordfront var den mördade skinnskalle. Sajten har intervjuat två av hans vänner.

– Han dog på ett bra sätt. Han dog när han försvarade en vän, han gjorde det rätta och det är den Tommie jag känner och älskar, säger en av dem.

Den 22-årige afrikanen är tidigare dömd för flera olika brott. År 2015 dömdes han för att ha sexuellt ofredat en flicka under 15 år genom att hålla fast henne, trycka upp henne mot en vägg och slicka henne i ansiktet. Han tafsade också på flickan mellan benen och på brösten.


Nya bilder visar: Stalins ubåt fick in fullträff. Endast sju av 40 ombord överlevde S-märkta militärtransporten till Tredje riket.0 Plus

"Rasistisk attack" väcker starka känslor. Kvinnan fick näs- och kindbenen brutna av männens oprovocerade våld.0 Plus

Vansinneskörningen i Malmö

Körde sin Mercedes rakt in i parkerade bilar under vansinnesfärd. Mammans ben var "söndertrasat" när den 21-årige bidragstagaren valde att avvika i riktning mot Rosengård.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Ekonominyheter

ECB flaggar för åtgärder mot bitcoin

"Kryphål kommer de att användas".. Samtidigt stiger kryptovalutan bitcoin kraftigt.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.