Korankravallerna

Bingo Rimér: "Sverige är nog kört"

Publicerad 19 april 2022 kl 20.33

Inrikes. I en uppmärksammad kommentar till korankravallerna konstaterar kändisfotografen Bingo Rimér att vi ser en "skrämmande" och "helt fruktansvärt" samhällsutveckling och att Sverige nu kan vara "kört".

Dela artikeln

Bingo Rimér, 46, skriver i sitt inlägg på Instagram att han är "strandsatt" i spanska Marbella eftersom det är så svårt att hitta rimliga flygresor hem till Sverige.

"Men just nu är jag nog hellre strandsatt i Marbella än i Sverige faktiskt. Jag har följt flera nyhetsuppdateringar om alla kravaller i Sverige och det är verkligen helt fruktansvärt", skriver han.

Han konstaterar att det är "förfärligt att våra svenska politiker inte har lyckats att se till att den svenska poliskåren har dom resurser som krävs för att inte riskera att bli dödade av stenkastande upprorsmakare".

Bingo Rimér fortsätter:

"Hemskt att se och det är verkligen en skrämmande samhällsutveckling. Så mycket ilska och frustration. Men hur ska vi få en förändring i Sverige om de som idag söker sig till politiken bara vill bli kända och göra karriär. Man vill ju inte längre göra skillnad. Det är säkert många politiker som tänker att det är försent eller lönlöst att skapa ett bättre samhälle. Allt är redan åt fanders och flera år av felaktiga beslut kommer bli för svårt att repetera. Tänk om det verkligen är kört? Så kände jag när jag såg alla filmer med brinnande polisbilar. Sverige är nog kört. Man kanske kan göra om Jämtland till ett eget land och flytta tid med hela familjen. Vad känner du?"

Inlägget har fått många tusen gilla-markeringar och i kommentarerna på Instagram är det flera som uppger sig dela frustrationen över samhällsutvecklingen i Sverige.


Beskrivs som "unikt" av försvaret. Se videon från dramatiska övningen på Östersjön.0 Plus

Estoniakatastrofen

"Inte sant, dumheter." Svenska tidningen stämplas som fake news-källa.0 Plus

Nyheter från förstasidan

Högerkvinnan till Ursula van der Leyen: "Du hör hemma i fängelse"

Polska ledamoten stal showen. "Du är ansvarig för varje våldtäkt, varje överfall, varje tragedi som orsakas av inflödet av illegala invandrare."0 

Ekonominyheter

Ny kartläggning: Här får du mest sommarstuga för pengarna

Hela listan.. Billigaste platserna – och tipsen för att förverkliga stugdrömmen.0 Plus


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.