Fria Tider söker skribenter

Av Widar Nord den 18 november 2015 kl 15.32

Fria Tider ska bli större och bättre. Nu söker vi nyhetsskribenter som kan hjälpa oss att nå det målet.

Du som söker ska ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift. Mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i andra språk är meriterande. Du behöver inte ha utbildning eller erfarenhet inom journalistyrket men bör ha lätt för att lära dig då du förväntas kunna utföra nyhetsvärdering, research och artikelutformning på egen hand.

Lön: Fast lön plus provision.

Placering: Hemifrån eller på plats i bolagets lokaler i Estland eller på Malta.

Låter det intressant? Skicka i så fall ett utkast till en nyhetsartikel till adressen redaktionen@friatider.se. Utkastet ska handla om Frankrikes bombningar av Islamiska staten och hänvisa till minst tre utländska källor. Artikeln ska innehålla rubrik, ingress, brödtext samt ett eller flera bildförslag. Vi föreslår att du utgår från denna artikel i Daily Mail och gör en egen kortare version. Tänk på att din artikel måste vara ett helt självständigt verk med egen disposition, egen rubrik och egna formuleringar.

Du kan självfallet vara anonym.


Ledarbloggens twitterfavoriter

Ledarbloggen twittrar

Välkommen

Här bloggar Sveriges rakaste höger om aktuella frågor ur ett frihetligt konservativt perspektiv. Ledarna är signerade, antingen med namn eller pseudonym, medan tidningens officiella linje framgår av våra huvudledare. Bloggens op-eds ska ge utrymme för externa perspektiv och ibland läsvärd kritik.