Insamlingsmålet uppnått

Publicerad 30 augusti 2012 kl 09.00

Politik.Fria Tider växer stabilt och varje vecka väljer över hundra tusen svenskar att besöka oss för att ta del av nyheter och analyser ur ett frihetligt konservativt perspektiv. Tack vare er läsare har vi just samlat in över 50 000 kronor för att fortsätta och utöka tidningen!

TACK TILL ALLA SOM VAR MED!

En tacklista (anonymiserad) kommer inom kort!

Gilla artikeln på Facebook

Den senaste insamlingen genomförde vi i januari 2012 och sedan dess har vi jobbat stenhårt på att förbättra Fria Tider med högre uppdateringstakt, bredare nyhetsinnehåll och såväl egna analyser och ledarartiklar som översatt material från utländska skribenter. Vi har också ådragit oss en alltmer okontrollerad vrede från makthavarna vilket glädjer oss oerhört. Vi vill därför fortsätta att förbättra sidan och erbjuda ett högkvalitativt alternativ till det vänster­liberala medie­etablissemangets perspektiv och analyser.

För närvarande håller vi på med två lite större "grävjobb" som vi hoppas kunna slutföra under hösten.

Vi hoppades under insamlingen förra vintern att vi skulle få in runt 25 000 kronor vilket inte blev fallet. Vi har dock klarat oss ändå tack vare spontana donationer (tack till Carl Lundström, Johan Persson, Olaf, Hanna, Slasher och jernobetong). Nu ber vi dock alla er andra om hjälp, och denna gång hoppas vi få råd att utöka sajten med ytterligare inköpt innehåll – speciellt fler konservativa kolumnister och nyhetsbilder från bildbyråer.

Fria Tider tar inte emot skattemedel, vare sig genom presstöd eller (som vissa illasinnade rykten försökt göra gällande) genom att redaktionen försörjer sig på a-kassa eller bidrag. Däremot trakasseras våra annonsörer med jämna mellanrum av skattefinansierade Expo, vilket gör att vi tvingas förlita oss på gåvor från våra läsare. Vi påminner bara om behovet av donationer en eller två gånger om året, men nu är det alltså dags igen.

Vi behöver akut:
10 000 kr för sajtens drift (serverkostnader mm) kommande 6 månader.

Vi hoppas på i framtiden:
15 000 kr till arvoden för utländska kolumnister.
15 000 kr till bildinköp från bildbyråer.
5 000 kr till reportage - övernattning, resor mm.
7 000 kr till tryck av FT-klistermärken mm.

Tack för ditt stöd!


Nyheter från förstasidan

Finsk forskare: Då blir svenskarna minoritet i sitt eget land

Hans studie visar skräckutvecklingen. "Kan stoppas, men det kommer att kräva radikala förändringar."0 

Ekonominyheter

"Går inte att reglera". Nu blir transaktioner med kryptovaluta förbjudet i landet.0 


Antiwar.com

Utrikespolitiska nyheter med fokus på icke-interventionism.